Izmir Bornova Şifa Hastanesi ne oldu?

İçindekiler:

  1. Izmir Bornova Şifa Hastanesi ne oldu?
  2. Şifa hastanesi izmir nasıl gidilir?
  3. Basmane Şifa Hastanesi nerede?
  4. Şifa Hastanesi kime ait?
  5. Eski Şifa Hastanesi ne oldu?
  6. Kadıköy Şifa Hastanesi eski sahibi kim?
  7. Şifa Hastanesi ne zaman kapandı?
  8. Izmir tepecik hastanesi hangi bölgede?
  9. Kadıköy Şifa Hastanesi sahibi kim?
  10. Kadıköy Şifa Hastanesi kaç yılında kuruldu?
  11. Izmir tepecik hastanesine hangi dolmuş gider?
  12. Bornova'dan Tepecik Hastanesine Nasıl Gidilir?

Izmir Bornova Şifa Hastanesi ne oldu?

FETÖ'den alınarak devlete devredilen eski İzmir Şifa Hastanesi'nin Basmane semtindeki binası Konak Diş ve Ağız Sağlığı Hastanesi'ne verildi. Hastane yaklaşık 1.5 aylık süre içerisinde mevcut bulunduğu tarihi yerden taşınarak Basmane'deki binaya geçecek.

Şifa hastanesi izmir nasıl gidilir?

Bornova konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Şifa Üniversitesi Hastanesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 119, 348, 800.
  2. Tren: TEPEKÖY - MENEMEN.
  3. Metro: İZMIR METROSU.

Basmane Şifa Hastanesi nerede?

Şifa Üniversitesi Hastanesi Basmane İzmir ilinde Fevzi Paşa Bulvarı No:172/2 Basmane adresinde bulunmaktadır.

Şifa Hastanesi kime ait?

FİBA Holding bünyesine katılan Kadıköy Şifa Hastanesi, 1976'da İstanbul Anadolu yakasının ilk özel hastanesi olarak kuruldu. 2005'te Ataşehir'de bir tıp merkezi açan Kadıköy Şifa, 2010'da da Ataşehir Şifa Hastanesi'ni kurdu.

Eski Şifa Hastanesi ne oldu?

İzmir'de kapanan Şifa Hastanesi binaları kamuya ve halka kazandırılırken Bornova'da bulunan İzmir Şifa Üniversitesi Hastanesi binası, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne devredilerek Tepecik EAH Bornova Ek Hizmet Merkezi ...

Kadıköy Şifa Hastanesi eski sahibi kim?

2014 yılında Florance Nightingale hastane grubuna yüzde 50 ortak olan Fiba Holding, böylece Kadıköy Şifa'yı da bünyesine katmış oldu. 2,6 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin ikinci ismi olan Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin sağlık sektöründe önemli bir adım daha attı.

Şifa Hastanesi ne zaman kapandı?

Hüseyin Özyeğin'in sahibi olduğu Fiba Holding'in yüzde 50 ortağı olduğu Florance Nightingale Grubu üzerinden 2016 Eylül ayında satın alınan Anadolu Yakası'nın ilk özel hastanesi Kadıköy Şifa Hastanesi kapanıyor.

Izmir tepecik hastanesi hangi bölgede?

İzmir'in Bornova İlçesi Çamdibi semtinde 1000 metrekarelik alanda açılan Çamdibi Semt Polikliniği, 14 branşta poliklinik, röntgen ve laboratuvar hizmetleri ile bölge halkına hizmet vermektedir.

Kadıköy Şifa Hastanesi sahibi kim?

2014 yılında Florance Nightingale hastane grubuna yüzde 50 ortak olan Fiba Holding, böylece Kadıköy Şifa'yı da bünyesine katmış oldu. FİBA Holding bünyesine katılan Kadıköy Şifa Hastanesi, 1976'da İstanbul Anadolu yakasının ilk özel hastanesi olarak kuruldu.

Kadıköy Şifa Hastanesi kaç yılında kuruldu?

ANADOLU YAKASININ İLK ÖZEL HASTANESİ 2005'te Ataşehir'de bir tıp merkezi açan Kadıköy Şifa, 2010'da da Ataşehir Şifa Hastanesi'ni kurdu. Birçok değişik alanda ayaktan ve yatarak tedavi hizmetleri veren Grup, evde sağlık hizmetleri de sunuyor. Grup ayrıca uluslararası hasta merkezi ile yabancı hastalara hizmet veriyor.

Izmir tepecik hastanesine hangi dolmuş gider?

Konak'tan 40, 44, 45, 302 numaralı otobüslerden birine binerek Doğum Hastanesi durağında indiğinizde Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Bornova'dan Tepecik Hastanesine Nasıl Gidilir?

Bornova'dan 59, 214, 249, 348 numaralı otobüslerden birine binerek Doğum Hastanesi durağında indiğinizde Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.