Türk Telekom Mobil taahhüt sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Mobil taahhüt sorgulama nasıl yapılır?
  2. Bal 1 paketi nasıl yapılır?
  3. 9333 kime ait?
  4. Türk Telekom taahhüt ne zaman biter?
  5. Türk Telekom interaktif şifre nasıl alınır?
  6. En son ne zaman kontör yükledim Vodafone?
  7. Türk Telekom tarifenin ne zaman biteceğini öğrenme?
  8. Bal 750 paket nasıl yapılır?

Türk Telekom Mobil taahhüt sorgulama nasıl yapılır?

Türk Telekom taahhüt sorgulama 4 numaralı telefonu arayarak bilgi alınabilir. Türk Telekom Online İşlemler mobil uygulamasını üzerinden taahhüt işlemleri hakkında araştırma yapılabilir. Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz.

Bal 1 paketi nasıl yapılır?

Faturasız Müşteriler DOLU1GB yazıp 5555'e SMS gönderin. Dolu 1GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 19 TL, mevcut müşteriler için aylık 23 TL'dir.

9333 kime ait?

Türk Telekom Mobil Müşteri Hizmetleri; web sitede belirtilen 4 ve 9333 numaralarını arayıp defalarca menüleri didiklememe rağmen müşteri hizmetleri çalışanına bağlanamıyorum, menü bana böyle bir seçenek sunmuyor. 9 yaşımdan beri ilk kez Türk Telekom müşteri hizmetlerine işim düştü ve ulaşamı...

Türk Telekom taahhüt ne zaman biter?

Türk Telekom taahhüt sorgulaması yapmak için telefonunuzun arama kısmına *124# yazıp arama tuşuna basın. Ardından 3-TAAHHUT seçeneğini seçip 2-Taahhut seçeneğini tekrar seçin. Taahhüt gün sayınız, kalan taahhüt süreniz ve cayma bedeli SMS ile telefonunuza gelecektir.

Türk Telekom interaktif şifre nasıl alınır?

İnternet kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmek için 6606'ya SIFRE yazarak boşluk bıraktıktan sonra mesaja hizmet numaranızı ekleyerek gönderebilir, internet kullanıcı bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

En son ne zaman kontör yükledim Vodafone?

Bakiye Öğrenme Servisi
  1. 7501'i arayarak.
  2. mesajınıza BAKIYE yazıp 7501'e mesaj göndererek.
  3. *123# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.

Türk Telekom tarifenin ne zaman biteceğini öğrenme?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip "FATURA" yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son döneme ait mobil fatura tutarınızı, son ödeme tarihinizi ve varsa ödenmemiş mobil faturalarınızı öğrenebilirsiniz.

Bal 750 paket nasıl yapılır?

HESAPLI7'e SMS gönderin, Hesaplı 750 Paketi'niz cebinize gelsin! HESAPLI7'e gönderin. Hesaplı 750 Paketi kapsamında 30 gün boyunca yurt içinde geçerli her yöne 750 dakika ve her yöne 7500 SMS sunulacak olup, paket ücreti KDV ve ÖİV dâhil 30 TL'dir.