Maltepe Belediyesi Emlak vergisi nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Maltepe Belediyesi Emlak vergisi nasıl ödenir?
  2. Maltepe Belediyesi hafta sonu açık mı?
  3. Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü kimdir?
  4. Istanbul Maltepe hangi yakada?
  5. Maltepe Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır?
  6. Maltepe Belediyesi kaça kadar açık?
  7. Kadıköy Maltepe nasıl gidilir?
  8. Cumartesi Pazar Belediye açık mı?
  9. Pendik Belediyesi hafta sonu açık mı?
  10. Beyaz Masa neye bakıyor?

Maltepe Belediyesi Emlak vergisi nasıl ödenir?

Maltepe Belediyesi emlak vergisi ödeme işlemleri Maltepe Belediyesi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilmekte. Emlak vergisi ödeme işlemleri ayrıca E- Devlet üzerinden veya Gelir İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) sunduğu İnternet Vergi Dairesi hizmeti ile de gerçekleştirilebiliyor.

Maltepe Belediyesi hafta sonu açık mı?

Belediyelerin çalışma günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olup; Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermiyor.

Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü kimdir?

Özel Kalem Müdürlüğü – Umut Polat. Basın ve Yayın Müdürlüğü – Bülent Ergün. Bilgi İşlem Müdürlüğü – İsmail Bakır. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü – Canan Aslan.

Istanbul Maltepe hangi yakada?

Maltepe, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Marmara Denizi'ne kıyısı olan bir ilçedir. Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olan Maltepe, nüfus bakımından İstanbul'un dokuzuncu, Anadolu Yakası'nın dördüncü büyük ilçesi konumundadır.

Maltepe Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır?

İlk Başvurular ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (Kaymakamlık) yapılır. Sonraki başvurular durum bildiren dilekçe veya hazır başvuru formlarının doldurulması suretiyle muhtarlıklara bırakılabilir. Bırakılan dilekçeler vakıf görevlileri tarafından muhtarlıklardan alınmaktadır.

Maltepe Belediyesi kaça kadar açık?

Maltepe Belediyesi kademeli normalleşme tedbirleri kapsamında yeni çalışma saatlerini duyurdu. Kademeli Normalleşme Tedbirleri kapsamında 1 Temmuz tarihinden itibaren Maltepe Belediyesi'nin çalışma saatleri 08.30-12.30 / 13.00-17.00 olarak uygulanacak.

Kadıköy Maltepe nasıl gidilir?

Maltepe ilçesine şehir merkezinden en hızlı ulaşım seçeneği, Kadıköy ile Pendik arasında ulaşım sağlayan M4 Kadıköy- Tavşantepe metro hattıdır. Metro hattının yanı sıra Maltepe'ye; otobüs ve minibüsler ile doğrudan ya da Marmaray, metrobüs ve vapur hatları ile aktarmalı olarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Cumartesi Pazar Belediye açık mı?

Belediyelerin çalışma günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olup; Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermiyor. Ancak bazı vergi dönemlerinde yoğunluk nedeniyle belediyelerin vergi...

Pendik Belediyesi hafta sonu açık mı?

BELEDİYE ÇALIŞMA SAATLERİ Ancak, bazı istisna durumlarda çalışma saatlerinde değişiklikler olabilmektedir. Örneğin emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde hafta sonu da çalışabilmektedirler. Belediyelerin tamamı hafta sonu ve resmi, dini bayramlarda hizmet vermemektedir.

Beyaz Masa neye bakıyor?

Beyazmasa Ön Büro Beyaz masa'ya bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgilenme, onları talepleri doğrultusunda yönlendirme ve başvurularına anında çözüm üretme birimidir.