Kafa Radyo Nihat saat kaçta?

İçindekiler:

  1. Kafa Radyo Nihat saat kaçta?
  2. Nihat Sırdar hangi radyo kanalında başladı?
  3. Nihat Sırdar bugün neden yok?
  4. Nihat'la Sivrisinek öldü mü?
  5. Kafa Radyo nerede?
  6. Sivrisinekler hangi frekansta kaçar?
  7. Kafa radyo frekansı kaç?
  8. Kafa Radyo kim vefat etti?
  9. Nihat'la Sivrisinek kim seslendiriyor?
  10. Behzat Uygur sivrisinek mi?
  11. Kafa radyodan kim oldu?
  12. Kafa radyo sahibi kim?
  13. Sivrisinekler hangi sese gelir?

Kafa Radyo Nihat saat kaçta?

Kafa Radyo - Nihat'la Sivrisinek hafta içi her gün 18.00'de ve her Cumartesi 17.00'de Kafa Radyo'da sizlerle! 🎙🦟 #KafaRadyo #NihatlaSivrisinek #Radyoland | Facebook.

Nihat Sırdar hangi radyo kanalında başladı?

Kafa radyo bünyesinde, Nihat Sırdar & Sivrisinek,Zeki Kayahan Coşkun,İlber Ortaylı,Sunay Akın,Pinar İnanc Akar,Güçlü Mete,Zafer Algöz,Can Yılmaz,Ender Uslu,Sinan Tuzcu,Bedia Ceylan Güzelce,Candaş Tolga Işık'ı barındıracak.

Nihat Sırdar bugün neden yok?

RTÜK, radyo programcısı Nihat Sırdar'ın programında dinleyicisinden gelen "Evde kendi patates cipsimi yaptım. Yanında bira iyi gider" mesajını okuması nedeniyle 3 kez yayın durdurma cezası verdi. Ceza kapsamında Sırdar'ın programı 'Nihat'la Sivrisinek' bugün yayınlanmadı

Nihat'la Sivrisinek öldü mü?

Kafa Radyo'da yayınlanan 'Nihat'la Sivrisinek' programında görevli Rıdvan Akbulut, hayatını kaybetti. Ölüm haberini paylaşan Nihat Sırdar, "Canımız yanıyor. Bir süre yayında olamayacağım" dedi.

Kafa Radyo nerede?

Kafa Radyo, İstanbul başta olmak üzere bir çok il merkezinde yayında. İstanbul'un Kavacık ilçesinde stüdyo kurulumunu başlatan Nihat Sırdar ve ekibi Kafa Radyo adıyla sektöre geri döndü. Nihat Sırdar, Güçlü Mete, Zeki Kayahan Coşkun, Murat Seymen gibi isimlerin yer aldığı ekip önemli radyocuları transfer etti.

Sivrisinekler hangi frekansta kaçar?

Bilgi-2: Ultrasonik sivrisinek savarlar (USS), birçok yetişkin kulağının duyamayacağı bir frekans olan 15 kHz (15 kilo-Hertz: saniyede 15.000 titreşim) frekansında ses yayarlar. Bu sesi biz duyamasak bile, sivrisinekler net bir şekilde duyabilirler.

Kafa radyo frekansı kaç?

Her dönemin en beğenilen şarkıları 24 saat aralıksız olmak üzere, yeni favoriniz olan 89.6 frekansında olacaktır. Kafa radyo dinlemek için çok fazla nedeniniz vardır.

Kafa Radyo kim vefat etti?

Kafa Radyo'da yayınlanan 'Nihat'la Sivrisinek' programının ekibinden acı bir haber geldi. Program ekibinde görevli olduğu öğrenilen Rıdvan Akbulut, henüz bilinmeyen bir sebeple vefat etti. Vefat haberini paylaşan Nihat Sırdar, "Canımız yanıyor. Bir süre yayında olamayacağım.

Nihat'la Sivrisinek kim seslendiriyor?

Kim Seslendirdi ar Twitter: “Nihat'la Sivrisinek programında Sivrisinek'i seslendiren kişi Güçlü Mete'dir.… ”

Behzat Uygur sivrisinek mi?

Nihat Sırdar'ın sunduğu programdaki ''Sivrisinek''in kim olduğu merak edilen konular arasında. Sivrisinek Kimdir? ... Nihat Sırdar, Haber Global'deki programda ''Sivrisinek'' hakkında açıklama yaparken, Behzat Uygur ismini verdi. Ancak Behzat Uygur yaptığı açıklamada, '' Hayır...

Kafa radyodan kim oldu?

Radyo dünyasının tanınan ismi Ender Uslu hayatını kaybetti. Son olarak Kafa Radyo'nun yöneticiliğini yapan Uslu'nun vefatını, Kafa Radyo'dan Nihat Sırdar duyurdu. Ustamızı, abimizi kaybettik. Ender Uslu artık yok. Konuşacak takat da yok, affedin.

Kafa radyo sahibi kim?

Programcılar
Kafa Radyo
Kuruluş
SahibiNihat Sırdar Güçlü Mete Candaş Tolga Işık
FormatıTürkçe Pop / Konuşan Radyo
SloganTürkiye'nin En Kafa Radyosu
12 satır daha

Sivrisinekler hangi sese gelir?

Bilgi-2: Ultrasonik sivrisinek savarlar (USS), birçok yetişkin kulağının duyamayacağı bir frekans olan 15 kHz (15 kilo-Hertz: saniyede 15.000 titreşim) frekansında ses yayarlar. Bu sesi biz duyamasak bile, sivrisinekler net bir şekilde duyabilirler.