Cinayeti süsü ne kadar izlendi?

İçindekiler:

  1. Cinayeti süsü ne kadar izlendi?
  2. Ölümlü dünya kaç yaş sınırı?
  3. Cinayet Süsü Hangi tür?
  4. Recep ivedik 6 ne kadar izlendi?
  5. Cinayeti süsü ne anlatıyor?
  6. Recep ivedik ne kadar izlendi?
  7. Recep ivedik 4 filmi ne kadar izlendi?
  8. Limonata filmi istanbulda nerede çekildi?
  9. Limonata ne zaman çekildi?
  10. Limonata film komedi mi?
  11. Kan limonata değildir ne demek?

Cinayeti süsü ne kadar izlendi?

Cinayet Süsü
Filmin afişi
YönetmenAli Atay
ÜlkeTürkiye
DilTürkçe
Hasılat15.967.404,00 TL
11 satır daha

Ölümlü dünya kaç yaş sınırı?

13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Cinayet Süsü Hangi tür?

Komedi Polisiye Cinayet Süsü/Türler

Recep ivedik 6 ne kadar izlendi?

Açılışını yaklaşık 1 milyon seyirciyle yapan Recep İvedik 6, ikinci hafta sonu düşüşünü seyirci bazında yüzde 35,8 civarında tutarak 6 seyirci tarafından izlendi ve Box Office Türkiye liderliğini sürdürdü. Film on günde toplamda 2 milyon 1 seyirci tarafından izlendi.

Cinayeti süsü ne anlatıyor?

bir seri katil, farklı yöntemler kullanarak kurbanlarını sanat eserine dönüştürüyor. katilin peşine düşen cinayet büro olayı çözemeyince, ekibin başına amerika'dan gelen bir suç uzmanı geçiyor. bundan sonra da katili arama süreci başlıyor. aslında filmin konusu, absürt komediye ya da kara mizaha çok uygun.

Recep ivedik ne kadar izlendi?

Recep İvedik (film)
YönetmenTogan Gökbakar
Süre100 dakika
ÜlkeTürkiye
DilTürkçe
Hasılat30.172.530,00 TL
13 satır daha

Recep ivedik 4 filmi ne kadar izlendi?

Recep İvedik 4 filmi 7 milyon 3 izleyici ile 72 milyon 1 TL hasılat elde etti. Recep İvedik 5 filmi 7 milyon 4 izleyici ile 85 milyon 9 TL hasılat elde etti.

Limonata filmi istanbulda nerede çekildi?

Toplamda 1200 kilometrelik bir güzargah üzerinde çekilen film için İstanbul'un "Şehremini" semtinde start verildi. Bulgaristan yollarında devam eden çekimler Makedonya'nın "Bitola" şehrindeki sahneler sonrasında noktalandı.

Limonata ne zaman çekildi?

2014'te oyuncu Ali Altay tarafından çekilen Limonata filmi 'te çıktı. Bu film, başarılı oyuncu Ali Altay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ilk filmdir. Söz konusu filmin başrollerini Ertan Saban ve Serkan Keskin üstlenmiştir.

Limonata film komedi mi?

Oldukça farklı bir komedi filmi. Güldürürken duygulandıran böyle değişik duyguları bir araya getirebilen bir film. Serkan Abi'miz ve Ertan Saban kendilerinden beklendiği gibi olağanüstü iyi ve samimi oynuyorlar rollerini.

Kan limonata değildir ne demek?

Kan limonata değildir. Yani kan limonata gibi akıtılacak ucuz bir madde değildir. Bu filmin içinden hem yol geçiyor hem de yüksek şiddette sevgi. ... Organik bir dokusu var yani filmin.