Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6 128 GB nasıl bir telefon?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Redmi Note GB nasıl bir telefon?
  2. Xiaomi Note 9 Pro nasil bir telefon?
  3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Google var mı?
  4. Redmi Note 9 Pro hangi renk daha iyi?
  5. Redmi Note 9 Pro arkası cam mı?
  6. Xiaomi Google desteği var mı?
  7. Oppo Google Play var mı?
  8. Redmi Not 9 kac tl?
  9. Redmi Note 9 Pro kalemi var mı?
  10. Xiaomi Google yok mu?
  11. Xiaomi Google Play nasıl indirilir?
  12. Oppo a52 Play Store var mı?

Xiaomi Redmi Note GB nasıl bir telefon?

+Gerçekten hızlı şarj oluyor ve şarjı uzun dayanıyor oyun oynamazsanız nerdeyse 2 gün.(30 W hızlı şarj desteği var) +Parmak izi okuması inanılmaz güzel ve hızlı +Sekmeler arası geçiş çok akıcı +Ekran Lcd olmasına rağmen full hd + oldugu icin bana inanın amoled ekranları aratmıyor nerdeyse her şey çok dinamik ve şık.

Xiaomi Note 9 Pro nasil bir telefon?

Redmi Note 9 Pro, ekran büyüklüğü dışında selefinin üzerine pek koyamayan bir telefon oluyor. Ekran büyüklüğü 6.67 inç olurken, çözünürlük de 1080x2400 piksel şeklinde. ... Buna bağlı olarak da selef modeldeki gibi 395 ppi piksel yoğunluğu korunmuş ve panel de yine IPS LCD şeklinde.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Google var mı?

Google uygulamalarının birçoğu Redmi Note 9 Pro'da yüklü olarak geliyor. Ayrıca Google Play Store üzerinden de istediğiniz uygulamayı ve oyunu indirebilirsiniz.

Redmi Note 9 Pro hangi renk daha iyi?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64Gb - renkler Siyah: en iyi klasik renk, çoğu erkek için iyidir. Beyaz: kibar ve canlı bir şey istiyorsanız harika bir seçim özellikle bayanlar için. Kırmızı: sizi diğerlerinden ayırır. Sarı: dikkat çekmenin daha iyi yolu.

Redmi Note 9 Pro arkası cam mı?

Redmi Note 9 Pro'da kardeşine göre benzer bir cam arka yüzeye sahip ve aynı temanın başka bir evrimi olarak karşımıza çıkıyor. Telefon üç renk seçeneğinde satışa sunulmuş durumda. Bunlar Aurora Mavi, Buzul Beyazı ve Yıldızlararası Siyah. ... Redmi Note 9 Pro bu telefondan 1.2mm daha kısa, ancak 0.6 mm daha geniş.

Xiaomi Google desteği var mı?

Xiaomi, Çin'deki Kullanıcıların Google Mobil Servisleri'ni Kullanmasını Engelledi. Xiaomi, şimdilik sadece Çin'deki kullanıcıları ilgilendiren radikal bir karar aldı. MIUI 12.5 güncellemesi sunulan telefonlardaki Google Mobil Servisleri desteğini kesen şirket, bu hizmetin kullanıcılar tarafından yüklenmesini engelledi.

Oppo Google Play var mı?

Xiaomi, Oppo ve Vivo'nun hala Google Play'e erişimi devam ediyor ancak Huawei ABD'nin güvenlik endişeleri nedeniyle bu erişimi kaybetti. Bu gelişmenin ardından şimdi Android'e rakip olacak olan kendi işletim sistemi Harmony OS'i geliştiriyor.

Redmi Not 9 kac tl?

Xiaomi Redmi Note 9 64 GB son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 2.739,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 2.179,98 TLŞu Andaki Fiyat: 2.289,10 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 450 TL (%16) daha ucuz.

Redmi Note 9 Pro kalemi var mı?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro için sitemizde 25 stylus kalem bulunuyor.

Xiaomi Google yok mu?

Çinli teknoloji devi artık ülkesinde satışa sunduğu telefonlarda Google Mobil Servisleri'ni kullanmayacağını açıkladı. Google tarafından bir yaptırım olmamasına rağmen Xiaomi kendi isteği ile Google'dan vazgeçiyor. Redmi K40 Gaming Edition kutudan MIUI 12.5 arayüzü ile çıkıyor. Bu arayüzde GMS yer almıyor.

Xiaomi Google Play nasıl indirilir?

Cihazınızın “Ayarlar” menüsüne girin ve oradan “Hesaplar&Senkronize” başlığını bulun. Adım 2. “Basit Google Hizmetleri” seçeneğini aktif edin ve geçiş yapın. Adım 3. Geriye gidin ve cihazınıza bir Google hesabı ekleyin.

Oppo a52 Play Store var mı?

Sekiz çekirdekli ve 2.0 GHz Qualcomm Snapdragon 665 işlemci ile çalışan akıllı telefon modeli, aynı zamanda 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza barındırıyor. Bu da Google Play Store'daki dilediğiniz oyuna veya uygulamaya kolayca ulaşabilmenizi sağlıyor.