Paycell kartı kaç TL?

İçindekiler:

  1. Paycell kartı kaç TL?
  2. Paycell kartı kimler alabilir?
  3. Paycel hazir limit nedir?
  4. Paycell kart hangi atm?
  5. Paycell hazır limit en fazla ne kadar?
  6. Paycell Hediye Dünyam 1000 Puan Nedir?
  7. Paycell den gelen para nasıl çekilir?
  8. Paycell den hazır limit nasıl kullanılır?
  9. Paycell hazır limit kullanmak için ne gerekli?
  10. Paycell hangi sitelerde geçerli?
  11. Paycell hazır limit nasıl arttırılır?
  12. Paycell puan ne işe yarıyor?
  13. Paycell 2500 Puan kaç TL?
  14. Paycell para iste nedir?
  15. Paycell puanları ne işe yarar?
  16. Ininal para yükleme kaç tl kesiyor?

Paycell kartı kaç TL?

Başvuru gerektirmeyen, yaş sınırı bulunmayan ve tüm operatör müşterilerinin kullanabileceği Paycell Kart'ı 5 TL fiyatıyla tüm Şok Marketler'den alıp, dilediğiniz alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Paycell kartı kimler alabilir?

Paycell Kart kullanım olarak banka hesap kartlarından ya da kredi kartlarından farklı değildir. ... Paycell Kart sadece Turkcell müşterilerine değil tüm operatörlere açıktır, yani Vodafone ve Türk Telekom hat sahipleri de Paycell Kart kullanabilir; kampanya ve fırsatlarından yararlanır.

Paycel hazir limit nedir?

Paycell Mobil Ödeme yani yeni adıyla Paycell Hazır Limit; anlaşmalı Paycell noktalarında sadece cep telefonu numaranızı kullanarak, kolay ve güvenli ödeme yapmanızı sağlar. Yaptığınız harcamalarınızsa Turkcell faturanıza yansır.

Paycell kart hangi atm?

Paycell Kart'ınla işlem yapabileceğin ATM'ler: Akbank T.A.Ş. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Burgan Bank A.Ş.

Paycell hazır limit en fazla ne kadar?

Kampanyadan Paycell Kart'ına aktarabilecek Hazır Limit tutarı 200 TL ve üzeri olan müşterilerimiz yararlanabilir.

Paycell Hediye Dünyam 1000 Puan Nedir?

Paycell Kart ile 31 Aralık'a kadar dilediğiniz tutarda harcama yapın, 1000 Paycell Puan kazanın. ... Paycell Hediye Dünyam'da internet ya da çeşitli sektörlerde geçerli indirim kodları alabileceğiniz puanınızı harcamanızı takiben 2 iş günü içinde Paycell uygulamasından görüntüleyebilirsiniz.

Paycell den gelen para nasıl çekilir?

Detaylı Bilgi
  1. Paycell Kart'ın ile banka ATM'lerinden ve PTTmatiklerden para çekilebilir. ...
  2. Kart kayıp/çalıntı, itiraz ve bakiye iade işlemleri için 0850 622 60 60'ı arayabilirsiniz.
  3. Kart bakiyenizden yıllık 500 TL'ye kadar iade talebinde bulunabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Paycell den hazır limit nasıl kullanılır?

Kampanyadan ödül kazanmak için KATIL AKTAR yazıp 2255'e göndermeniz ve Paycell uygulamasına girerek Paycell Kart'ınıza Hazır Limit ile tek seferde 200 TL ve üzeri yükleme yapmanız gereklidir. Yüklediğiniz bu tutarı fatura ödeme döneminizde Turkcell faturanız ile geri ödersiniz.

Paycell hazır limit kullanmak için ne gerekli?

Kampanyaya katılım sağladıktan sonra Paycell uygulamasına girerek Paycell Kart'ınıza Hazır Limit ile tek seferde 150 TL ve üzeri yükleme yapmanız ve kampanya dönemi boyunca 150 TL ve üzeri Paycell Kart'ınız ile harcama yapmanız gereklidir.

Paycell hangi sitelerde geçerli?

Paycell logosunu gördüğün anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde kullanabilirsin. Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Paycell hazır limit nasıl arttırılır?

Paycell Kart'ının limitini artırmak için Turkcell Mağazaları'ndan kimlik ve adres teyidinde bulunmalısın. Sana en yakın Turkcell Mağazası'nı kimlik, pasaport veya ehliyetin ile adına kayıtlı fatura veya ikametgâh belgen ile ziyaret etmelisin.

Paycell puan ne işe yarıyor?

Kazandığını puanları Paycell uygulaması ile hemen görüntüleyebilir, istediğiniz hediyeye dönüştürebilirsiniz. ... Kampanyadan kazandığınız puanlar ile ister internet paketi, ister dilediğiniz sektörde geçerli hediye kodları alabilirsiniz. Kazandığınız puanları, başka bir kullanıcıya transfer edebilirsiniz.

Paycell 2500 Puan kaç TL?

Kampanyadan Turkcell bireysel hazır kart veya faturalı ses hattı sahibi aboneler yararlanabilir. KATIL OYUN yazılıp 2255'e gönderildikten sonra Turkcell faturasına yansıtarak yapılacak 20 TL ve üzeri Zula, PUBG Mobile, Joygame, League of Legends harcamasına 10 TL değerinde 2.500 Paycell Puan hediye edilecektir.

Paycell para iste nedir?

Para istediğin Paycell Kart'ına ay içerisinde en fazla 1250 TL yükleyebilir ve harcayabilirsin. ... Kartının anlık bakiyesi 1250 TL'yi geçemez. Turkcell Mağazaları'ndan KYC (Kimlik Teyidi) yapan müşterilerimiz aylık 20.000 TL'ye kadar yükleme ve harcama yapabilir.

Paycell puanları ne işe yarar?

Kazandığını puanları Paycell uygulaması ile hemen görüntüleyebilir, istediğiniz hediyeye dönüştürebilirsiniz. ... Kampanyadan kazandığınız puanlar ile ister internet paketi, ister dilediğiniz sektörde geçerli hediye kodları alabilirsiniz. Kazandığınız puanları, başka bir kullanıcıya transfer edebilirsiniz.

Ininal para yükleme kaç tl kesiyor?

Bakiye Yükleme Ücretleri Yatırılan tutarın %1.15'i + 1,04 TL'dir. Yani 100 TL yatırdığın takdirde bakiyenden toplamda 2,19 TL düşer. Kartına 97,81 TL yüklemiş olursun. Kartsız işlemlerde ücretsiz.