G-string ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. G-string ne anlama gelir?
  2. String mayo nedir?
  3. Bayan slip ne demek?
  4. Tanga giymek sağlıklı mı?
  5. Brazilian string ne demek?
  6. G string şort nedir?
  7. Full brief külot ne demek?
  8. Tanga neden zararlı?
  9. String giymek zararlı mı?
  10. Ipli Külotlara ne denir?
  11. Üçgen külot nedir?
  12. Bilgisayar dilinde string ne demek?
  13. High Leg brief külot ne demek?
  14. Lazer Kesim külot ne ise yarar?
  15. İç çamaşırı neden sararır?
  16. Günde kaç defa iç çamaşırı değiştirilir?
  17. Hipster külot ne?
  18. Bato slip külot nedir?

G-string ne anlama gelir?

G-string de kadınların kullandığı iç çamaşırı modellerinden biridir. Ancak normal külotlardan farklıdır. Bu iç çamaşırı modeli, normal kadın iç çamaşırlarına oranla çok daha rahat ve de konforludur.

String mayo nedir?

G-string ya da gee-string ince bir kumaş, deri veya plastikten yapılmış, cinsel organları örten ve kalça arasından geçen bir tür tangadır. ... G-string ayrıca mayo olarak da kullanılır.

Bayan slip ne demek?

Slip külot: En yaygın olarak kullanılan külot modeli. Kalçayı tam olarak sarması ve özellikle pamuklu olanları çokça tercih edilmesiyle ünlü. Brazilian külot: Kalçayı slip külotlara kıyasla daha az saran bir kesime sahip olan külot modeli.

Tanga giymek sağlıklı mı?

Tanga da sentetik çamaşırlar gibi kısa süre giyileceklerden. Hatta daha tehlikeli, çünkü tanganın anüsten vajinaya mikrop taşıdığı kanıtlanmış durumda. Jinekologlar tanga giyseniz bile onunla uyumamanız gerektiğini belirtiyor.

Brazilian string ne demek?

Brazilian külot kesim kalçaları rahat bir şekilde sarar ve vücut hatlarını daha feminen gösterir. Brazilian kesim külotların arka kısmı string külotlara göre daha geniş, slip külotlara göre ise daha dardır. Ön kısmı ise slip kesim gibi rahattır.

G string şort nedir?

G-string, bir string türüdür, dar bir kumaş parçası, deri ve atlas genitalleri örten, kalçaların arasından geçen ve kalçaların etrafındaki bir bel kemiğine tutturulan bir parçadır. ...

Full brief külot ne demek?

Full briefs Full brief külotlar karın ve kalçayı tamamen sararak doğal bir görünüm sağlar. Karın bölgesini inceltir.

Tanga neden zararlı?

Daha dar ve ip modelli tangalar bel kemiğinize baskı yaparak kalçada ağrıya neden oluyor. Ayrıca ip kısmının değdiği deri, sıkılıktan dolayı tahriş olabiliyor. Kavurucu bir yaz kapıda beklerken, ilk tercihiniz tanga olmasın. Böylece sıcağın etkisiyle zaten artacak olan bakteri üretimini artırmamış olursunuz.

String giymek zararlı mı?

Yeni giymeye başlayanlar için sürekli g-string kullanmak, vajinal enfeksiyonlara ve cinsel ilişkiyle bulaşan hastalıklara neden oluyor. Genellikle yapımında kullanılan sentetik kumaşlar ise sürekli aşırı nemli bir ortam meydana getirdiği için, mikrobik bakterilerin üreme ihtimalini artırıyor.

Ipli Külotlara ne denir?

Slip/klasik kesim külot Rahatlığı ile bilinen ve çocukluğumuzdan biri giymekte olduğumuz külot çeşididir.

Üçgen külot nedir?

1*1 ribana çift örgü tekniği ile dantel ve pamuğun birleştiği %100 pamuk tercih edenlere özel tasarlanmış bir üründür. Vücut şeklinize uyumlu %100 pamuk ürün. Şıklık ve rahatlığı pamuk kumaş ile hissedin. Siyah ve Beyaz renkleri mevcuttur.

Bilgisayar dilinde string ne demek?

Bir dilde bulunan ve o dilin tanımlı olan alfabesi içerisindeki sembollerin çeşitli sayılarda ve çeşitli sırada dizilmesi ile elde edilen yazılardır. Buna göre dilimizde sadece “0” ve “1” sembolleri tanımlı demektir.

High Leg brief külot ne demek?

High leg. Belin altına oturarak vücudu mükemmel bir şekilde saran High Leg külotlar ile rahatlığı hissedin. Özel tasarımları ile bacakları uzun gösterir vücut kıvrımlarını belirginleştirir. Atletik yapılı vücut tipleri için idealdir.

Lazer Kesim külot ne ise yarar?

Özel lazer kesimi sayesinde dikişsiz olarak üretilen Smooth Külot, en ince elbiselerin altında bile iz yapmaz. İnce, yumuşak mikro kumaşı tenle bütünleşir. Ağ kısmı tamamen pamuktan üretilmiştir.

İç çamaşırı neden sararır?

Vajina, kendine has bir flora ve pH dengesine sahip. Kendi temizliğini kendisi gerçekleştiren vajina çeşitli salgılara sahip ve daha önce duymayanlar şaşırabilir kendisi asidik bir bölge. Bu nedenle de çoğu zaman koyu renkli çamaşırlarında renk değişikliğine sebep olabiliyor.

Günde kaç defa iç çamaşırı değiştirilir?

İç çamaşırınızı her gün, bazı günler birden fazla kez değiştirin. Bazı doktorlara göre, günde bir kez külot değiştirmek yeterlidir. Fakat fazla terleme ya da akıntınız varsa, günde birkaç kez iç çamaşırı değiştirebilirsiniz.

Hipster külot ne?

Hipster Külot Modeli Kadınların günlük yaşamda daha konforlu olmasını sağlayan külot seçeneğinin bel kısmı biraz düşük. Bu da lastik kısmının rahatsız edici özelliğini ortadan kaldırıyor. Külot modelinin bir başka avantajı ise arka kısımda kalçaların yarı kapalı olması nedeni ile boxer benzeri bir his yaratması.

Bato slip külot nedir?

Yüksek pamuk oranı sağlıklı bir giyim konforu sunar. Yüksel bel özelliği sayesinde alt karnınızı mükemmel bir şekilde sarar. Elastik yapısı sayesinde esnek, güçlü ve dayanıklıdır. Doğal bir elyaftır.