Hilal TV sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Hilal TV sahibi kimdir?
  2. Hilal TV açık mı?
  3. Akabe Vakfı Başkanı kim?
  4. Akabe Vakfı Nedir?

Hilal TV sahibi kimdir?

Mustafa İslamoğlu'nun da programlar yaptığı Akabe Vakfı'na bağlı olarak kurulan Hilal Tv, 13 yıllık yayınlarına son veriyor. Kanalda program yapan Ebubekir Kurbanoğlu, kanalın ekonomik sıkıntılar nedeniyle programına son verdiğini ve bundan böyle programlar yapılmayacağını duyurdu.

Hilal TV açık mı?

Mustafa İslamoğlu'nun da programlar yaptığı Akabe Vakfı'na bağlı olarak kurulan Hilal TV, 13 yıllık yayınlarına son veriyor. ... Bu sebeple 29 Kasım itibarıyla ekranımızın izleyicilerimize kapanacağını ve Hilal TV'nin televizyon ekranlarına veda edeceğini üzülerek duyuruyoruz.

Akabe Vakfı Başkanı kim?

AKABE Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nasuhi Günay adliye önünde yaptığı açıklamada, “Son günlerde bazı yayın organlarında bazı yayın organlarında AKABE Vakfımızın da aralarında bulunduğu geniş bir kitlenin telefonlarının dinlendiği iddiaları yer almıştır.

Akabe Vakfı Nedir?

'Akabe Biatları', 'Akabe Bey'atları' ve 'Akabe Sözleşmesi' olarak da bilinir. İslam peygamberi Muhammed ile Medineli bir topluluk arasında yapılmıştır. Mekke'nin 2 kilometre yakınlarında bulunan Akabe adındaki bölgede gerçekleştiği için bu ismi almıştır.