Turkcell akilli telefon nasil alabilirim?

İçindekiler:

  1. Turkcell akilli telefon nasil alabilirim?
  2. Vodafone faturaya ek telefon almak için ne gerekli?
  3. Faturali hatta puan nasil yukselir?
  4. SMS ile kredi notu nasıl öğrenilir?
  5. Telefon puanları ne işe yarar?

Turkcell akilli telefon nasil alabilirim?

​Bireysel Turkcell faturalı hat sahipleri veya yeni bir hat alarak, numarasını Turkcell'e taşıyarak ya da Hazır Kart'tan geçiş yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen aboneler; tarifede kalmayı 12 ay taahhüt etmeleri halinde, kampanya dahilindeki akıllı cihazları peşin ödeyerek almaları halinde, peşin cihaz kampanyasından ...

Vodafone faturaya ek telefon almak için ne gerekli?

Faturalı bireysel veya şahıs esnaf Vodafone abonesi olmanız gerekmektedir. Katılmak istediğiniz cihaz kampanyasına uygun Müşteri Limit Puanına sahip olmanız gerekmektedir. Eğer telefon alırken tarifenin de değiştirilmesi isteniyorsa, son 30 gün içerisinde tarife değişikliği yapılmamış olması gerekmektedir.

Faturali hatta puan nasil yukselir?

Vodafone skorunu artırmak için faturalı hat kullanmanız gereklidir. Vodafone'a ait kullandığınız hattın fatura ödemelerini her ay düzenli ödeyerek puanınızı artırabilirsiniz. Her ay düzenli ödeme yapıldığında, müşteri skorunuz hızla artar.

SMS ile kredi notu nasıl öğrenilir?

SMS ile Kredi Notu Sorgulama Nasıl Yapılır Hangi operatörde olursanız olun TC Kimlik Numaranız ve Doğum Yılınızı aralarında bir boşluk bırakarak 1122'ye kısa mesaj göndermeniz gereklidir. Gelen mesaja göre kredi notunuzun iyi, kötü, çok iyi seviyede olduğu size bildirilecektir.

Telefon puanları ne işe yarar?

Vodafone puan sisteminde her 1 puan 1 TL ye karşılık gelmektedir. Örneğiniz 3000 puanı olan biri 3000 TL telefon yada cihaz alabiliyorken 6000 puanı olan biri daha yüksek fiyatlı cihaz yada telefonu alabilir.