Internetten sinema bileti alınca nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Internetten sinema bileti alınca nasıl gidilir?
  2. Internetten aldığım sinema bileti nasıl iptal ederim?
  3. Tiyatro bileti nasıl alınır?
  4. Biletix numarasız bilet nedir?
  5. Cinemaximum e bilet nasıl kullanılır?
  6. Biletix bilet iptali nasıl olur?
  7. Alınan sinema bileti iptal edilir mi?
  8. Tiyatro bileti kaç TL?
  9. Internetten konser bileti nasıl alınır?
  10. Numarasız oturma düzeni ne demek?
  11. Konser numarasız giriş ne demek?
  12. Sinemia neden kapandı?
  13. Biletix bilet iptali mümkün mü?
  14. Konser bileti iptal edilir mi?
  15. Bilet Al nasıl iptal edilir?

Internetten sinema bileti alınca nasıl gidilir?

E-bilet uygulaması ile gişeye ya da kioska uğramadan, yani biletini bastırmadan salonlara geçebilirsin. Bunun için yapmanız gereken ekibimize, sana iletilen e-biletin ekran görüntüsü/barkodunu göstermek.

Internetten aldığım sinema bileti nasıl iptal ederim?

Aldığım bileti iade edebilir miyim ya da değiştirebilir miyim? Henüz biletini bastırmadıysan seansın başlamasına bir saat kalana kadar sitemizden; biletin basılı ise ya da seansın başlamasına bir saatten daha kısa süre varsa sinema gişesinden iade yapabilirsin.

Tiyatro bileti nasıl alınır?

DEVLET TİYATROLARI BİLET NASIL ALINIR? Devlet Tiyatroları bilet almak için genel programda istenilen oyun seçiliyor. Akabinde "bilet al" sekmesine bir kere tıklandığında, biletin satın alınacağı sayfaya yönlendiriliyor. Ayrıca oyunun oynanacağı sahnenin gişesinden de bilet alınabiliyor.

Biletix numarasız bilet nedir?

Numarasız ve ayakta etkinliklerde genel giriş biletleri için kullanılan sistemsel bir tanımlamadır. Biletle giriş yaptığınız bölümler arasında bir fark bulunmaz.

Cinemaximum e bilet nasıl kullanılır?

Biletini cinemaximum.com.tr veya Cinemaximum mobil uygulamasından al, gişeye uğramadan film keyfini yaşa! Dilersen e-biletini seans saatinden 45 dakika sonra buraya tıklayarak görüntüleyebilirsin.

Biletix bilet iptali nasıl olur?

Satış noktalarımızdan nakit olarak satın alınan biletlerin iadesi için lütfen linkteki iade formunu doldurun. Bilet bedeliniz bize ilettiğiniz banka hesap numaranıza 10 iş günü içinde iade edilecektir. Biletix tarafından sadece Biletix satış kanalları aracılığıyla satın alınmış biletlerin iadesi yapılır.

Alınan sinema bileti iptal edilir mi?

Satın almış olduğunuz sinema biletlerini buraya tıklayarak seans saatinden 1 saat önceye kadar iade edebilirsiniz. *PNR numaraları ile alınan biletlerin iadesi yapılmamaktadır.

Tiyatro bileti kaç TL?

Son duruma göre Devlet Tiyatroları'nda biletler tam 15, müzikal tam bilet ise 22.5 lira iken yeni zamma göre, tam bilet 18 lira, müzikal tam bilet 27 lira, çocuk oyunu ise 7.50 lira oldu.

Internetten konser bileti nasıl alınır?

Nasıl Bilet Alınır
  1. 1-Bilet almak istediğiniz etkinliği seçip "Biletini Al" linkine tıklayın.
  2. 2-Bilet adetini yada koltuğunuzu seçin. İnternet üzerinden tek seferde maksimum 9 adet bilet satın alabilirsiniz.
  3. 3-Bilgilerinizi girin ve bilet temin yöntemini seçiniz. ...
  4. 4-Ödeme işlemini gerçekleştirin.

Numarasız oturma düzeni ne demek?

Bazı etkinliklerde mekanda koltuk olmasına rağmen herhangi bir koltuk numarası olmayabilir. Böyle etkinliklerde mekana ilk gelen izleyici istediği koltuğu seçer. Bu durumlarda, Biletix, numarasız olarak satılan etkinliklerde oturabileceğiniz bir koltuk olduğunu garanti etmez.

Konser numarasız giriş ne demek?

Numarasız ve ayakta etkinliklerde genel giriş biletleri için kullanılan sistemsel bir tanımlamadır. Biletle giriş yaptığınız bölümler arasında bir fark bulunmaz.

Sinemia neden kapandı?

Sinemia'nın yaptığı açıklamaya göre kapanmasındaki en büyük neden 7163 sayılı kanunun yasalaşması. Bu durumun, sinema salonlarından toplu bilet alarak sinema severlerin daha fazla sinemaya gitmesini sağlayan Sinemia için bu indirimlerin tamamen son bulması anlamına geliyor.

Biletix bilet iptali mümkün mü?

Biletix organizatörler ve kulüpler adına bilet satışlarını yapar. Organizatör tarafından herhangi bir etkinlik iptal edilmediği veya ertelenmediği müddetçe ya da organizatörün belirlediği kurallar dışında, bilet iadesi, iptal ve değişiklik yapılamaz.

Konser bileti iptal edilir mi?

Bu kapsamda, kural olarak, tüm bilet satışları kesin olup, etkinliğin iptal edilmesi haricinde, satılan biletler, satış işlemi sonrasında hiçbir şekilde iptal edilmemekte, değiştirilmemekte ve ücret iadesi yapılmamaktadır.

Bilet Al nasıl iptal edilir?

Biletinizi üye girişi yapmadan satın aldıysanız; ana sayfada bulunan 'İptal/İade' butonuna tıkladıktan sonra açılan ekrana pnr numaranızı ve yolcu soy ismi ya da telefon numarasını girerek biletinizi görüntüleyebilir ve 'İptal Et' butonu ile biletinizin iptalini gerçekleştirebilirsiniz.