BiSU uygulaması kimin?

İçindekiler:

  1. BiSU uygulaması kimin?
  2. BiSU nasıl bir uygulama?
  3. BiSU ucretli mi?
  4. BiSU hangi market?
  5. BiSU BiRi nedir?
  6. BiSU değişim ücreti nedir?
  7. Damacana depozito bedeli nedir?
  8. BiSU abonelik nedir?
  9. BiSU depozito ücreti nedir?
  10. Damacana iade edilir mi?
  11. Hamidiye depozito ne kadar?
  12. Damacana değişim ücreti yok ne demek?

BiSU uygulaması kimin?

Ozan Alptekin ve Ergin Üner tarafından hayata geçirilen BiSU, Android ve iOS uygulamalarıyla akıllı telefonunuz üzerinden su siparişinizi vermenizi sağlıyor. Bayiye kayıtlı cep telefonu numaranızı tanıyan sistem hemen aboneliğinizi gösteriyor ve hızlıca sipariş verebiliyorsunuz.

BiSU nasıl bir uygulama?

BiSU uygulaması, iOS ve Android uygulamalarıyla akıllı telefon üzerinden su siparişi verilmesini sağlıyor. . BiSU uygulamasını indirdikten sonra, bayiye kayıtlı cep telefonu numaranızı tanıyan sistem hemen aboneliğinizi gösteriyor ve daha ilk adımda işinizi kolaylaştırıyor.

BiSU ucretli mi?

Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsin. BİSU, su siparişi hizmetinden hiçbir ek bedel ya da komisyon almaz.

BiSU hangi market?

BiSU, Bi'market çözümü ile halihazırda sahip olduğu binlerce kullanıcıya market ürünlerini sunmayı hedefliyor. Haftalık ev ihtiyacını karşılamak için kullanıcılarla buluşan BiSU, öncelikli olarak Migros Sanal Market ve CarrefourSa Sanal Market gibi çözümlere rakip olmayı hedefliyor.

BiSU BiRi nedir?

2015 yılında su siparişlerini kolaylaştırmak ve kullanıcılarına en iyi hizmeti vermek için kurulan BiSU, yeni teslimat servisi olan BiRi'yi duyurdu. ... BiSU'nun BiRi ile hedefi ise kısa zaman içinde İstanbul'da 100 depoya ulaşarak 1000 kişilik istihdam yaratmak.

BiSU değişim ücreti nedir?

Aynı kişi ve/veya telefon numarası ve/veya adresin kampanyadan belirtilen adetten fazla yararlandığının tespiti halinde siparişler iptal edilecek ve indirim geri alınacaktır. Elinizde boş damacana yoksa 20₺ depozito bedeli, farklı marka damacana varsa 5₺ değişim ücreti tahsil edilecektir.

Damacana depozito bedeli nedir?

Cam ve Polikarbon damacana siparişlerinde, cam damacana ücretsiz olarak sepete yansır. Polikarbon damacana siparişiniz için elinizde farklı marka damacana var ise değişim bedeli 7 TL, yok ise depozito bedeli 16 TL'dir. Cam damacana depozito bedeli ise 80 TL'dir. Başka kampanyalarla birleştirilemez.

BiSU abonelik nedir?

BiSU kullanıcılarına mobil telefonlarda, akıllı tv lerde ya da benzer sistemlerde geliştirilebilen uygulamalardan sistemde yer alan su markalarından su ve diğer paketli içecek siparişi verme imkanı ve buna ilişkin sair hizmetler sunar.

BiSU depozito ücreti nedir?

Herhangi bir damacana bulunmaması durumunda, depozito bedeli 20₺'dir.

Damacana iade edilir mi?

- Elinizde boş damacana bulunmaması durumunda; depozito ücreti veya farklı marka damacana geçişlerinde değişim ücreti talep edilebilir. ... - 4 ay içinde kullanılmayan damacana adetlerinin iadesi söz konusu değildir.

Hamidiye depozito ne kadar?

Hamidiye Cam Damacana (15 L.) Değişim için Hamidiye cam damacana bulunması gerekmektedir. Depozito bedeli 100 TL'dir. Hamidiye damaca iadesinde depozito bedeli 75 TL'dir.

Damacana değişim ücreti yok ne demek?

Tüketicilerin elinde Sırma Su damacanası veya farklı marka bir damacana bulunması durumunda, damacana değişimi ücretsizdir. Herhangi bir damacana bulunmaması durumunda, depozito bedeli 20₺'dir.