Su arızası nereye bildirilir?

İçindekiler:

  1. Su arızası nereye bildirilir?
  2. Su kesintisi için nereyi aramalıyız Kocaeli?
  3. ISU numarası kaç?
  4. Su baskını için hangi numarayı aramalıyız?
  5. Borcundan dolayı kapanan su ne zaman açılır?
  6. 185 nedir?
  7. 186 Hangi numara?
  8. Kocaeli ISU numarası kaç?
  9. ISU nereye şikayet edilir?
  10. GOP su kesintisi ne zaman bitecek?
  11. Avcılar'da su kesintisi hangi mahallede?
  12. Evi su basınca hangi numarayı aramalıyız?
  13. 187 numarası nedir?
  14. Elektrik su aynı gün açılır mı?
  15. Iski dönem tutarı nedir?

Su arızası nereye bildirilir?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz. - T.C. Kimlik No Güncelleme gibi konularda kısa sürede hizmet alabilirsiniz.

Su kesintisi için nereyi aramalıyız Kocaeli?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir.

ISU numarası kaç?

Abonelerimizle iletişimimiz noktasında 7 gün 24 saat kesintisiz biçimde 22 personeli ile hizmet veren Alo 185 Çağrı Merkezi, vatandaşlarımızın her türlü istek, şikayet ve ihbarlarını Kurumumuza en kolay biçimde iletilebilmesi ve kayıt altına alınan başvuruların en kısa sürede çözüme ulaştırılması esasına dayalı olarak ...

Su baskını için hangi numarayı aramalıyız?

Su baskını ihbarlarınızı Itfaiye Müdürlüğü'nün 110 numaralı telefonuna bildirebilirsiniz. AKS 110 sel baskını, deprem, göçük gibi afetlerde de yanınızdadır. 110 numarayı tuşlayarak gerekli bilgileri, ilgililere veriniz.

Borcundan dolayı kapanan su ne zaman açılır?

Borçtan dolayı kesilmiş olan suyun açılması için saat 17:30'dan sonra yapılan ödemelerde, ilgili birim tarafından yapılacak olan su açımı bir sonraki resmi iş gününde işleme konulacaktır. Tebligat süresi zarfında ödemediği için suyu kesilen abonelere 31 TL kesim ücreti tahakkuk ettirilir.

185 nedir?

Abonelerimizle iletişimimiz noktasında 7 gün 24 saat kesintisiz biçimde 18 personeli ile hizmet veren Alo 185 Çağrı Merkezi, vatandaşlarımızın her türlü istek, şikayet ve ihbarlarını Kurumumuza en kolay biçimde iletebilmesi ve kayıt altına alınan başvuruların en kısa sürede çözüme ulaştırılması esasına dayalı olarak ...

186 Hangi numara?

ALO 186 ya gelen çağrılar; arıza bildirimi, sokak aydınlatma, kaçak ihbar, sayaç değişikliği ve mühürleme talebi, kesme-açma işlemleri, fatura itiraz, borç sorgulama, öneri ve şikayet konularında olmaktadır.

Kocaeli ISU numarası kaç?

İSU - KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI - SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ | Belediyeler | İzmit Kocaeli , 0262 317 30 00 Bulurum.com.

ISU nereye şikayet edilir?

İSU Genel Müdürlüğü | e-185 Sanal Şube.

GOP su kesintisi ne zaman bitecek?

Su kesintisi(Karayollari Mah. Karlitepe Mah. ve 13 mahalle daha) tahmini bitişi : 5:00.

Avcılar'da su kesintisi hangi mahallede?

Kısım, Şahintepe, Güvercintepe, Kayabaşı, Altınşehir, Şamlar, O.S.B., Başakşehir, Başak ve Ziya Gökalp Mahalleleri, Avcılar ilçesinde Cihangir, Merkez, Tahtakale ve Yeşilkent Mahalleleri ile E-5 üstü, Bizimevler ve Ispartakule, Küçükçekmece ilçesinde ise Yarımburgaz Mahallesine su verilemeyecek.

Evi su basınca hangi numarayı aramalıyız?

Su baskınında hangi kurum aranır?” sorusunun cevabı itfaiyedir. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz durumda itfaiyeyi arayabilirsiniz.

187 numarası nedir?

Acil Telefon Numaraları
ACİL İLETİŞİM NUMARALARI
Acil Servis (Alo Ambulans)112
Doğalgaz Arıza187
Telefon Arıza121
Alo Doktor113
18 satır daha

Elektrik su aynı gün açılır mı?

Başvurunun ardından en geç 5 iş günü içinde elektrik açılır.

Iski dönem tutarı nedir?

Tüketiciler Birliği İzleme Komitesi Başkanı Mehmet İmrek'in yaptığı açıklamaya göre İSKİ, su abonelerine kademeli fiyat uyguluyor; konutta aylık 0-10 metreküp arası su kullanımı metreküp başına 2.35 TL, 10-20 metreküp arası su kullanımı metreküp başına 3.54 TL ve 20 metreküpten fazla su kullanımı ise metreküp başına ...