Matriks nasıl alırım?

İçindekiler:

  1. Matriks nasıl alırım?
  2. Borsada Matriks ne işe yarar?
  3. Matriks ne üretiyor?
  4. Matriks ne zaman halka arz?
  5. Matriks sermayesi ne kadar?
  6. Matriks halka arz hangi bankadan alınır?
  7. Matriks halka arz ne zaman işlem görecek?
  8. Matriks halka arz ne kadar verir?
  9. Matriks Hisse hangi pazarda?
  10. Matriks Kimin şirketi?
  11. Matriks halka arz kaç TL?
  12. Gwınd ne zaman borsaya girecek?
  13. Matriks ne iş yapıyor?
  14. Matriks halka arz nereden alınır?
  15. Matriks halka arz alınır mı?
  16. Ata TP hisse ne zaman işlem görecek?

Matriks nasıl alırım?

Matriks Connect uygulamasına Matriks ana toolbar üzerinden erişebilirsiniz. Teknik destek almak için [email protected] adresine, satın alma işlemleriniz için [email protected] adresine, ürün kullanımı ile ilgili sorularınız için [email protected] adresine mail atarak destek alabilirsiniz.

Borsada Matriks ne işe yarar?

Matriks Veri Terminali, Türkiye Finans Piyasaları için veri izleme, analiz ve işlem olanağını tek programda bir araya getiren sermaye piyasası veri izleme ve işlem platformudur.

Matriks ne üretiyor?

Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bankacılık ve finans alanında faaliyet gösteren kişi, kurum ve kuruluşların, piyasalara ilişkin veri, haber, analiz, emir iletimi ve portföy izleme ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretiyor.

Matriks ne zaman halka arz?

halka arzı, 30- tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10.30-13.00 saatleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Matriks sermayesi ne kadar?

MATRİKS BİLGİ DAĞITIM (MTRKS)
2021-6 *MTRKS
PD/DD14,37
NetKar/ Özsermaye0,36
Sermaye19.500.000
Öz Sermaye44.954.977
9 satır daha

Matriks halka arz hangi bankadan alınır?

Halka arz işlemi Garanti BBVA'dan yapılacak olan Matriks için banka şu duyuruyu yayımladı; Matriks Veri Terminali'nde piyasa verilerini izlerken pay piyasası ve vadeli işlem opsiyon piyasası alım satım emirlerinizi Matriks Trader'dan iletebilirsiniz.

Matriks halka arz ne zaman işlem görecek?

halka arzı, 30- tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10.30-13.00 saatleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Matriks halka arz ne kadar verir?

Garanti Yatırım'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre şirketin 1,00 TL nominal değerli paylarının halka arz fiyatı 28,00 TL olarak belirlenmiş olup, belirlenen halka arz fiyatı ile, halka arz büyüklüğü 207,8 milyon TL olarak gerçekleşti.

Matriks Hisse hangi pazarda?

Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. halka arzı, 30- tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10.30-13.00 saatleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Matriks Kimin şirketi?

MATRIKS BILGI DAGITIM HIZMETLERI A.S.
BİST KoduMTRKS
Şirket ÜnvanıMATRIKS BILGI DAGITIM HIZMETLERI A.S.
Faaliyet AlanıTürkiye ve Dünya finans piyasalarında oluşan verilerin sunulması
Sermaye19.500.000 TL
Kuruluş Tarihi20.08.2003
6 satır daha

Matriks halka arz kaç TL?

Garanti Yatırım'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre şirketin 1,00 TL nominal değerli paylarının halka arz fiyatı 28,00 TL olarak belirlenmiş olup, belirlenen halka arz fiyatı ile, halka arz büyüklüğü 207,8 milyon TL olarak gerçekleşti.

Gwınd ne zaman borsaya girecek?

("GWIND") payları Borsa İstanbul A.Ş. "Yıldız Pazar"da işlem görecektir. Galata Wind Enerhi halka arz talep toplama taihleri 15- olarak belirlendi.

Matriks ne iş yapıyor?

Ana faaliyet alanı; Türkiye ve Dünya finans piyasalarında oluşan verilerin ve bu piyasalarla ilgili haber ve yorumların müşterilerine analiz imkanıyla birlikte anlık olarak sunulması ve bu piyasalara yönelik işlem platformları, emir ve risk yönetim sistemleri başta olmak üzere teknolojik çözümlerin geliştirilmesi ve ...

Matriks halka arz nereden alınır?

halka arzı, 30- tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10.30-13.00 saatleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir. Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz (https://oyakborsa.com/) ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Matriks halka arz alınır mı?

30-31 Mart tarihlerinde talep toplanacak Matriks'in halka arzında, pay başına satış fiyatı 28 TL olarak belirlendi. Matriks'in halka arzında, 7 milyon 4 TL nominal değerli sermayenin yüzde 38,05'ine karşılık gelen paylar halka arz edilecek.

Ata TP hisse ne zaman işlem görecek?

Açıklamaya göre, finansal borcu bulunmayan ATP'nin halka arzı yüzde 32.4'lük iskonto ile gerçekleştirilecek. Halka arz büyüklüğü 180 milyon lira olarak gerçekleşecek. Halka arz sonrasında halka açıklık oranı yüzde 20 olacak ATP'nin payları 3 Haziran 2021 Perşembe günü Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak.