Türkiye Fransa maçı hangi statta?

İçindekiler:

  1. Türkiye Fransa maçı hangi statta?
  2. Fransa ligi hangi kanalda yayınlanacak?
  3. S Sport hangi ligleri Veriyor 2020?
  4. Ligue 1 nereden izlenir?
  5. Fransa Finlandiya hazırlık maçı hangi kanalda?
  6. Norveç Milli Takımı hangi kanal?
  7. Fransa ligi nasıl izlenir?

Türkiye Fransa maçı hangi statta?

Türkiye - Fransa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşma TRT 1'den naklen ekranlara gelecek. Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Damir Skomina yönetecek.

Fransa ligi hangi kanalda yayınlanacak?

Her sene büyük bir çekişmeye sahne olan Fransa Li-2022 sezonu ilk hafta maçlarıyla 6 Ağustos Cuma günü 22.00'da beIN SPORTS ekranlarında başlıyor.

S Sport hangi ligleri Veriyor 2020?

Serie A, Portekiz Premier Ligi, Nations League, MLS, NCAA Basketball, WNBA, NFL, 7DAYS EuroCup, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi, Matchroom Boxing, Frank Warren Boxing, Cage Warriors, Canlı WWE Raw, Canlı WWE Smackdown ve çok daha fazlası artık S Sport2'de.

Ligue 1 nereden izlenir?

En iyi canlı spor etkinlikleri görüntüleme deneyimi için Ligue 1'i Fire TV cihazında izleyin. Daha fazla bilgi için www.amazon.fr/ligue1 adresini ziyaret edin.

Fransa Finlandiya hazırlık maçı hangi kanalda?

Fransa - Finlandiya maçı 7 Ağustos Salı günü saat 21:45'te S Sport 2'de canlı yayınlanacak.

Norveç Milli Takımı hangi kanal?

Türkiye, gruptaki yedinci karşılaşmasını 8 Ekim'de İstanbul'da Norveç ile oynayacak. Karşılaşma TRT Spor ya da TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Fransa ligi nasıl izlenir?

Sporseverler, bu sezon da futbol keyfini Türkiye'nin lider dijital platformu Digiturk ekranlarında yaşayacak. Her sene büyük bir çekişmeye sahne olan Fransa Li-2022 sezonu ilk hafta maçlarıyla 6 Ağustos Cuma günü 22.00'da beIN SPORTS ekranlarında başlıyor.