Vodafone sınırsız Youtube paketi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Vodafone sınırsız Youtube paketi ne kadar?
  2. Sınırsız internet paketi ne demek?
  3. FreeZone sınırsız internet nasıl yapılır?
  4. Sınırsız Vodafone güzelliği paketi nedir?
  5. Sinirsiz YouTube paketi nasil yapilir?
  6. Vodafone video pass kaç TL?
  7. Turkcell sınırsız internet ne kadar?
  8. FreeZone güzelliği paketi nedir 2 GB?
  9. Sınırsız Youtube paketi paylaşılır mı?
  10. Turkcell sınırsız Youtube paketi var mi?
  11. Türk Telekom Mobil sınırsız internet nasıl yapılır?
  12. Vodafone video pass sınırsız mı?
  13. Video pass paketi ne kadar?
  14. Türk Telekom 40 GB internet ne kadar?
  15. Turkcell sınırsız internet paketi nasıl yapılıyor?
  16. Cepte sınırsız internet ne kadar?

Vodafone sınırsız Youtube paketi ne kadar?

Vodafone günlük sınırsız video paketi ücreti 6 TL'dir. Bu paket tekrar etmez. 1 gün boyunca Youtube ve izlesene'deki kullanımlarınız internetinizden yemez.

Sınırsız internet paketi ne demek?

Sınırsız internet, kullanımında herhangi bir üst limit olmayan ancak adil kullanım kotasının (AKK'nin) aşılması durumunda verilen internet hızında belirli bir oranda yavaşlama olan internet paketleri veya kampanyalarıdır.

FreeZone sınırsız internet nasıl yapılır?

Vodafone Yanımda üzerinden alınabiliyor Faturalı gençler Vodafone Yanımda uygulamasında Ek Paketler altındaki FreeZone kategorisinden, faturasız gençler ise Vodafone Yanımda uygulamasında Sana Özel Kolay Paketler sekmesinden İnternet Sınırsızlaştırıcı hediyesine ulaşabiliyor.

Sınırsız Vodafone güzelliği paketi nedir?

'FreeZone güzellikleri' kapsamında sunduğumuz İnternet Sınırsızlaştırıcı özelliğiyle genç müşterilerimize 24 saat geçerli sınırsız internet hediye ediyoruz. Gençler, her ay diledikleri bir gün bu özellikten yararlanabiliyor. ... İnternet Sınırsızlaştırıcı faydasına Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden sahip olmak mümkün.

Sinirsiz YouTube paketi nasil yapilir?

SMS ile paketi satın almak için YOUTUBE SINIRSIZ yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

Vodafone video pass kaç TL?

Vodafone Pass Video Paketinin aylık tekrar eden ücreti vergiler dahil 32 TL'dir.

Turkcell sınırsız internet ne kadar?

Turkcell Ev İnterneti'ne Gelenlere Yüksek Hızlarda Limitsiz İnternet 104,90 TL'den başlayan fiyatlar... Turkcell'lilere Özel 3 Ay Ücretsiz Yalın VDSL Kamp... Turkcell'lilere Özel Ev İnterneti ilk 3 ay ücretsiz! Turkcell Ev İnterneti'ne Gelenlere 16 Mbps'ye kadar Limitsiz İnternet 94,90 TL'den başlayan fiyatlar...

FreeZone güzelliği paketi nedir 2 GB?

Bu paket kapsamında yurt içi aramalarda ve yurt içi mobil internette kullanılabilen 2 gün geçerli 2GB internet hediyesi bulunmaktadır. Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar. Bu paket kapsamında kapsamındaki hediye internet sadece 26 yaş altındaki bireysel faturasız aboneler için geçerlidir.

Sınırsız Youtube paketi paylaşılır mı?

Paket kapsamında sunulan yurt içi kullanım hakkı başka bir hatta transfer edilemez ve paylaşılamaz. Paketi ilgili fatura döneminde 1 kez satın alabilirsiniz. Paket kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır.

Turkcell sınırsız Youtube paketi var mi?

Turkcell faturalı hatlarda geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak için YOUTUBE yazın 2200'a gönderin. Ay boyunca 5GB sadece youtube de geçerli olan internet hakkınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil sınırsız internet nasıl yapılır?

SINIRSIZ 2GB yazıp 5555e gönderin. Paket ücreti KDV, ÖİV dahil aylık 29 TL'dir. Paket kapsamında, her fatura döneminde 2 GB hızlı internet kullanım hakkınız içerisinde 7,2 mbps'ye kadar hızla, hızlı internet kullanım hakkınızın bitmesi durumunda 96 kbps hızla cebinizden internete sınırsız bağlanabilirsiniz.

Vodafone video pass sınırsız mı?

vodafone'nun uygulamaya özel sınırsız internet paketlerine verdiği isim. sınırsız youtube paketi güzel gibi. direkt youtube paketi (video pass) 12 tl ye alınır ve böylece sınırsız sportify üyeliğiniz olmuş gibi olur. multi ekran ozelligi olan telefonunuz varsa aynı anda her şeyi yapabilirsiniz.

Video pass paketi ne kadar?

Video pass paketi Red20, Redli Yaz Video, Red 35, Redli 20 Plus, Red 40 GB gibi tarifelerde ücretsiz bir şekilde kişilere sunulmaktadır ve bu paketin aylık tüm vergilerinde dahil olduğu ücreti 32 TL şeklinde Vodafone müşterilerine sunulmaktadır.

Türk Telekom 40 GB internet ne kadar?

Prime 40 Tarifesi
Taahhütsüz Aylık Ücret Yeni aktivasyon ve numara taşıma yoluyla gelip taahhüt vermeyen müşterilerimiz için geçerli fiyattır131,51 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet40 GB
Aylık Ücretsiz Cepten Sosyal Medya İnternetSınırsız
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi2000 DK
9 satır daha

Turkcell sınırsız internet paketi nasıl yapılıyor?

Turkcell yeni ücretsiz internet hilesi yapmak için Turkcell sin kartı Turkcell şubelerinden yenileme ve alınan kartın yeni şifresini mesajla EN HIZLI ifadesinin ardına yazarak, 2222 numarasına gönderme yöntemi izlenir. Bu işlem ile ücretsiz şekilde yeniletilen sım kart üzerinden 10 GB bedava internet kazanılır.

Cepte sınırsız internet ne kadar?

Limitsiz(AKN'li) internet paketinde 12 GB adil kullanım kotası bulunmaktadır....Paket Bilgisi.
İnternet PaketiAylık Fiyat (KDV, ÖİV Dahil)
250 MB14 TL
1 GB21 TL
4 GB35 TL
1 GB Limitinde Duran24 TL
2 satır daha