Dove hindistan cevizli şampuan ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Dove hindistan cevizli şampuan ne işe yarar?
  2. Inecto şampuan nasıl kullanılır?
  3. Dove şampuan ne işe yarar?
  4. Dove şampuan kime ait?
  5. Dove Yoğun Onarıcı Şampuan ne işe yarar?
  6. Ipek şampuan kime ait?

Dove hindistan cevizli şampuan ne işe yarar?

Hindistan Cevizi ve Zerdeçal Yağı ile doğanın zorlu şartlarına direnen hindistan cevizinin gücünü hissedin. Hintli kadınların güzellik rutinlerinden esinlenen Dove Güçlendirici Bakım, Hindistan Cevizi Yağı ve Zerdeçal Yağı içeren formülü ile zayıflayan ve yıpranmış saçlarınızı onarmaya yardımcı olur.

Inecto şampuan nasıl kullanılır?

Inecto Hindistan Cevizi Yağlı Şampuan kuru ve kabaran saçlarınıza veda edin. Saçlarınızı ipek yumuşaklığı ile tanıştırın. İçeriğindeki saf organik hindistan cevizi yağı ile saçlarınız kuruluktan kurtulur ve mükemmel kokar. Kullanım: Nemli saçlara 1-2 dakika masaj yapın ve ılık su ile iyice durulayın.

Dove şampuan ne işe yarar?

Saç derisinde oluşan kiri ve yağı temizlemek için başvurulan saç bakım ürünleri arasında Dove şampuan çeşitleri yer alıyor. ... Keratin onarım teknolojisi içeren Dove saç dökülmesine karşı şampuan, saç tellerini güçlendirerek saçların koparak dökülmesini önlüyor ve aynı zamanda saçları derinlemesine besliyor.

Dove şampuan kime ait?

Dove; İngiliz menşeli Unilever şirketine ait kişisel bakım markasıdır.

Dove Yoğun Onarıcı Şampuan ne işe yarar?

Keratin Onarım Teknolojisi ile formüle edilmiş Dove Yoğun Onarıcı Şampuan, yıpranmaya karşı saçınızı iki farklı şekilde onarır: Saç nemlendirici özelliğiyle yüzeydeki yıpranma belirtilerini onararak saçınızın daha pürüzsüz bir görüntüye kavuşmasını sağlar ve saç dökülmesine karşı güçlendirir.

Ipek şampuan kime ait?

İpek şampuan markası 1981 yılında Canan Kozmetik bünyesinde üretilirken, 2007 yılında Fransız L'Oréal bünyesine katıldı.