Microfer damla nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Microfer damla nasıl kullanılır?
  2. Microfer damla ne işe yarar?
  3. Microfer damla ne kadar?
  4. Microfer nedir?
  5. Ocean Microfer Fe nasıl kullanılır?
  6. Bebeklere kan ilacı aç karnına mı verilir tok karnına mı?
  7. Bestiron kac damla?
  8. Ocean Microfer tablet ne için kullanılır?

Microfer damla nasıl kullanılır?

Ürün Kullanım Şekli Yoğurt, süt ya da meyve suyuna karıştırarak tüketilebilir. Her gün 1 saşe kullanılması tavsiye edilir.

Microfer damla ne işe yarar?

Ocean Microfer 30 ml Oral Damla Ocean Microfer Damla, mikroenkapsülasyon teknolojisi ile üretilmiş demir kaynağı içeren günlük demir ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirilmiş bir takviye edici gıdadır. Aç veya tok fark etmeksizin gıdalarla birlikte tüketilebilir.

Microfer damla ne kadar?

Ocean Microfer Damla 30 ml son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 68,51 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 50,56 TLŞu Andaki Fiyat: 63,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 6 TL (%9) daha ucuz.

Microfer nedir?

Ocean Microfer, her damlada 17 mg demir desteği sunan takviye edici gıdadır. İçeriğinde patentli Lipofer marka demir ham maddesi bulunan Ocean Microfer, yan etki oluşumunu önlemek için kullanılan Mikroenkapsülasyon tekniğiyle üretilmektedir.

Ocean Microfer Fe nasıl kullanılır?

OCEAN MICROFER TABLET Aç veya tok fark etmeksizin gıdalarla birlikte tüketilebilir. **Lipofer, Lipofoods firmasının patentli mikroenkapsüle demir kaynağıdır. Kullanım Önerisi: Günde 1 tablet tüketilmesi önerilir.

Bebeklere kan ilacı aç karnına mı verilir tok karnına mı?

Önerilen dozda demir ilacını yemeklerden 20-30 dakika önce aç karnına verin çocuğunuzun beyni ışıl ışıl parıldasın.

Bestiron kac damla?

Günde 20 damla (1 ml) kullanılması tavsiye edilir.. Şişeyi çalkaladıktan sonra kullanınız.

Ocean Microfer tablet ne için kullanılır?

Ocean Microfer Tablet, mikroenkapsülasyon teknolojisi ile üretilmiş demir kaynağı içeren günlük beslenme referans değerini karşılamak amacıyla geliştirilmiş bir takviye edici gıdadır. Aç veya tok fark etmeksizin gıdalarla birlikte tüketilebilir.