Akbank artı Para nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Akbank artı Para nasıl kullanılır?
  2. Hızlı Para nedir?
  3. Akbank Artı Para ödenmezse ne olur?
  4. Axess Hızlı Para Nasıl Çekilir?
  5. Hızlı Para mesajı nedir?

Akbank artı Para nasıl kullanılır?

Artı Paranızı taksitli olarak kullanabilmek için yapmanız gereken, en yakın ATM'ye gitmek yada taksitli alışverişinizde NEO kartınızı kullanmak. ATM'den Taksitli Artı Para kullanımı 11 ay vadeye kadar yapılabilmektedir. ATM'den Neo Kartlar ve bankacılık işlemlerine açık kredi kartları ile işlem yapılabilecektir.

Hızlı Para nedir?

Hızlı Para tutarı en az 500 TL, en fazla 20.000 TL'dir. ... Hızlı Para aylık taksit tutarı, kredi kartı ile yapılan diğer harcamalar gibi, her ay hesap kesim tarihinizde ekstrenize yansıtılır. Hızlı Para taksidini her ay ekstrede belirtilen son ödeme tarihine kadar ödeyebilirsiniz.

Akbank Artı Para ödenmezse ne olur?

Asgari tutarın son ödeme tarihine kadar ödenmemesi durumunda Artı Para krediniz gecikmeli hale gelir, Artı Paranızın kullanıma açık kalması için 14 gün içinde asgari tutarın ödenmesi gerekir. Akbank Hesap Özetiniz kayıtlı e-posta adresinize ücretsiz olarak gönderilir.

Axess Hızlı Para Nasıl Çekilir?

Hızlı Para'yı haftanın her günü 444 25 25'i arayıp kredi kart no ve şifrenizi girdikten sonra kredi kartı menüsünden 3'ü tuşlayarak, Akbank ATM'lerinden, Akbank Şube'lerinden veya www.akbank.com, Axess Mobil, Akbank İnternet'ten veya Akbank Mobil'den alabilirsiniz.

Hızlı Para mesajı nedir?

PayPorter - Hızlıpara Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. Shift ile Afrika ve Orta Doğu'ya güvenle para gönder! ... Para gönderim ve para ödeme işleminiz tamamlandığında ve gönderdiğiniz para alıcısına ödendiğinde cep telefonunuza gönderilen bir mesaj ile bilgilendirme yapılmaktadır.