LC ingilizcede ne demek?

İçindekiler:

  1. LC ingilizcede ne demek?
  2. LC neyin simgesi?
  3. L C neyin kısaltması?
  4. PV ne?
  5. PV hastalığı nedir?
  6. Dış Ticaret LC ne demek?
  7. Deferred Payment Letter of Credit ne demek?
  8. PV üreteç nedir?
  9. PV ne işe yarar?

LC ingilizcede ne demek?

= letter of credit.

LC neyin simgesi?

LC Waikiki Fransız tasarımcı George Amoual ve ortağı tarafından 1988 yılında Fransa'da kurulmuştur. İki ortak Fransızca "arkadaşlar" anlamına gelen "Les Copains" kelimelerinin baş harfleri olan "LC" kısaltmasına ünlü Waikiki Plajı'nın adını ekleyerek LC Waikiki markasını yaratmıştır.

L C neyin kısaltması?

lc (letter of credit) i.

PV ne?

PV, fotovoltaik güneş hücrelerinin kısaltılmış şekli ile kullanımıdır. Güneş enerji sistemleri ele alındığı takdirde, önemli bir yerde bulunan hücreler üzerine düşen güneş ışınlarının, güneş enerjisine direkt olarak çevrilmesinde kullanılan bir sistemdir.

PV hastalığı nedir?

Polisitemiya vera (PV), BCR-ABL negatif miyeloproliferatif hastalıklar arasında yer alan ve hematopoetik öncü hücrelerin artmış duyarlılığı sonucunda, kan hücrelerinin başta eritroid seri olmak üzere, değişken oranda granülosit, monosit ve trombositlerin de kontrolsüz çoğalması ile karakterize klonal bir hastalıktır.

Dış Ticaret LC ne demek?

Akreditif (Akreditif uluslararası işlemlerde kısaca L/C - Letter of Credit olarak adlandırılmaktadır); İhraç edilen malların bedellerinin ödenmesi konusunda belirli şartların yerine getirilmesinden sonra ödemenin yapılacağına ilişkin bir çeşit teminattır.

Deferred Payment Letter of Credit ne demek?

Deferred payment letter of credit vadeli akreditif veya ertelemeli ödemeli akreditif olarak Türkçe'ye çevrilebilir. Vadeli akreditiflerde ödeme akreditif lehtarına belirli bir vade sonrasında yapılmaktadır. Vade tarihinin net olarak saptanması ödemelerde yaşanacak aksaklıkların önüne geçecektir.

PV üreteç nedir?

Güneş enerjisi santrallerinde kullanılan levhalardır. İlk yardım talimatları, Pano levhaları, İzolasyon levhaları, Kamera levhaları vb.

PV ne işe yarar?

Fotovoltaik (PV) hücreler (Şekil 1), güneş ışınlarını doğrudan elektriğe dönüştürebilen, hareketli mekanik parçaları olmayan, bakımı kolay ve ömürleri uzun olan elektronik sistemlerdir. PV hücreler, yarı iletken maddeler olup, güneş enerjisini doğrudan elektriğe dönüştürürler (Şekil 1).