Bio trend ne zaman işlem görecek?

İçindekiler:

  1. Bio trend ne zaman işlem görecek?
  2. Biotrend kaç lot?
  3. Can2 Termik ne zaman işlem görecek?
  4. Zrgyo ne zaman işlem görecek?
  5. Can halka arz kaç lot verir?
  6. Zıraat GYO ne zaman işlem görecek?
  7. Ziraat Bankası halka arz ne zaman işlem görecek?
  8. Cante ne kadar lot verir?

Bio trend ne zaman işlem görecek?

"*2020 sonu itibariyle 10 il, 12 tesisten elde edilen veridir. Türkiye'nin 11 ilinde, toplam 17 tesisi ve 293 çalışanı ile yıllık 300 milyon kWh enerji üretimi sağlayan Biotrend Enerji'nin Borsa İstanbul 'da (BİS) işlem günü 28 Nİsan Çarşamba günü olarak belirlendi.

Biotrend kaç lot?

BİOTREND HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR? Biotrend Enerji şirketinin, sermaye artırımından kaynaklı 22 milyon lotu halka arz edilecek ve buradan halka arz geliri elde edecek. Bu gelirin en fazla 0'unun borç ödemesinde kullanacağı belirlenirken yatırımcılar, bu oranı olumlu olarak değerlendiriyor.

Can2 Termik ne zaman işlem görecek?

#CANTE kodu ile, eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleştirilen Çan 2 Termik halka arzının Borsa İstanbul'da işlem göreceği tarih de yatırımcılar tarafından en çok merak edilen konulardan bir tanesi. Ekonomi uzmanları, Çan 2 Termik Santral'in Borsa İstanbul'da işlem göreceği tarihi, olarak belirtildi.

Zrgyo ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 1,60 TL/pay baz fiyat, "ZRGYO.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Can halka arz kaç lot verir?

ÇAN2 TERMİK HALKA ARZ LOT SAYISI | ÇAN2 TERMİK SANTRAL A.Ş. HALKA ARZ KAÇ LOT VERECEK? ÇAN-2 Termik A.Ş. SPK onaylı izahnamesinde, Çan-2 Termik santralin halka arzında 67.590.000 + 6.759.000 (ek satış) Toplam 74.349.000 Lot 289.961.100 TL'lik arz gerçekleştirileceği belirtildi.

Zıraat GYO ne zaman işlem görecek?

Talep toplama sonrası hak kazanılan paylar yatırımcıların hesabına, halka arza ilişkin sonuçların duyurulmasını takiben 2 işgünü içerisinde (tahmini ) geçecektir. Paylar Borsa'da ne zaman işlem görmeye başlayacak? ZRGYO paylarının tarihinde Borsa'da işlem görmeye başlaması planlanmaktadır.

Ziraat Bankası halka arz ne zaman işlem görecek?

1.8 milyar lirayı aşan halka arz büyüklüğü ile Ziraat GYO bu yılın en büyük halka arzı olacak. Halka arz edilecek olan nominal değerli payların talep toplaması 3 gün sürecek ve tarihleri , ve 30 Nisan olarak belirlendi.

Cante ne kadar lot verir?

ÇAN2 TERMİK (CANTE)
Hisse AdıAlışHacim (LOT)
CANTE12,69002.192.583,00