Ankara otobüs kartı nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Ankara otobüs kartı nereden alınır?
  2. Kayseri Otobüs kartı nereden alınır?
  3. Antalya Tam kart nereden alınır?
  4. Sosyal yardım kartı kaç para?

Ankara otobüs kartı nereden alınır?

Ankara Kart Nasıl Alınır? Tam Ankara Kart kişiye özel olmadığı için bayilerden, Ankara Kart İşlem Merkezleri'nden veya Smart Banko'lardan satın alınabiliyor. Kişiselleştirilmiş bir kart tipi olan İndirimli Kart için başvuru yapmanız gerekiyor. Bu kart başvurusu için Ankara Kart İşlem Merkezleri'ne gitmeniz gerekiyor.

Kayseri Otobüs kartı nereden alınır?

Kart38 kartı nereden temin edilir? Kart38 kartınızı şehrin ulaşım hatları üzerinde yer alan duraklara yakın noktalardaki Gişe, Bayi Dolum Noktaları (Kiosklar) ve bayilerimizden, Serçeönü Mah.Birkan Sok. No27/B Kocasinan / Kayseri adresinde bulunan Kart38 İşlem Merkezi'nden temin edebilirsiniz.

Antalya Tam kart nereden alınır?

Kişiselleştirilmiş Tam Antalyakart´ ı Nasıl Temin Edebilirim? Çallı ve Doğu Garajı kart merkezlerimize kimliğiniz ile birlikte giderek Kişiselleştirilmiş Tam Antalyakart başvurusunda bulunabilirsiniz. Antalyakart işlemlerinde kişisel başvurularda kimlik aslı ibraz edilmesi zorunludur.

Sosyal yardım kartı kaç para?

Son olarak da sosyal yardım değerlendirme komisyonu tarafından görüşülerek uygun görülen ailelere, ailenin nüfusuna göre üst limiti 500 TL olan sosyal kartlar veriliyor.