Hektaş ne üretir?

İçindekiler:

  1. Hektaş ne üretir?
  2. Arrivo ilaç ne için kullanılır?
  3. Poligor zirai ilaç ne işe yarar?
  4. HEKTAŞ ne iş?
  5. HEKTAŞ Hisse ne is yapar?
  6. Siperkor 25 EC nerede kullanılır?
  7. Movento tarım ilacı nedir?
  8. Hektaş bordo bulamacı ne ise yarar?
  9. Komodo 25 EC ne ise yarar?
  10. Confidor ilaç ne işe yarar?

Hektaş ne üretir?

​​​​​​​Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) tarafından tescillenen Türkiye'nin ilk tescilli siyez buğdayları Ata Siyez ve Mergüze'nin satış haklarını 5 yıllığına devralan HEKTAŞ, Areo Tohumculuk ile 2022 yılı itibarıyla buğdayların üretimine, 2023 yılı ile de satışına başlamayı hedefliyor.

Arrivo ilaç ne için kullanılır?

Arrivo 25 EC, kontakt ve mide zehiri etkili sentetik pretroidli bir insektisittir. Beslenmeyi durdurucu etkiye sahiptir.

Poligor zirai ilaç ne işe yarar?

Temas ve mide zehiri etkili, kalıcılığı uzun, organik fosforlu sistemik bir insektisittir.

HEKTAŞ ne iş?

Hakkında. Şirketimiz; Türkiye ekonomisinin önemli yapı taşlarından biri olan OYAK Grup bünyesinde yer almaktadır. Yarım asırdan fazla bir süredir Türk çiftçisine ve Türkiye Tarımına hizmet sunan, sektörünün lider firmalarındandır. Aynı zamanda hayvan sağlığı alanında da faaliyet göstermektedir.

HEKTAŞ Hisse ne is yapar?

Zirai ve ev insektisitleri, herbisitler, fungisitler, yaprak gübreleri, bitki gelişim düzenleyiciler, fumigantlar, organik çiftçilik ürünleri, antibakteriyel ve antiparazitik ilaçlar, vitaminler ve hormonlar dahil kimyasal tarım ürünleri ve veteriner ürünleri sunmaktadır.

Siperkor 25 EC nerede kullanılır?

Domateste, Nohut ve mercimekte yeşilkurta karşı tarlaya köşegenler yönünden girilip, tarlanın büyüklüğüne göre 50-100 bitki kontrol edilerek, bitkinin çiçek, yaprak, sap, meyve ve sürgünlerinde yumurta ve larva aranır. 100 bitkiden 5'i bulaşık bulunmuş ise uygulama yapılır.

Movento tarım ilacı nedir?

Spirotetramat etken maddeli bir insektisit olan Movento® SC 100; yeni teknolojisi ve yeni etki mekanizması ile gelen kusursuz ve uzun süreli zararlı kontrolü, benzersiz çift yönlü sistemik taşınma özelliği, zararlılara karşı kullanılan doğal düşmanlarla bir takım gibi çalışması gibi yönleri ile zararlılarla mücadelede ...

Hektaş bordo bulamacı ne ise yarar?

Bordo bulamacı, patojenlere karşı esas toksik madde olan bakır iyonlarını içeren ve asit karakterli bakırın ph'sını nötürleştirerek, fitotoksik etkiyi gidermek amacıyla kireç katılarak kullanılan ve kolay hazırlanabilen koruyucu bir ilaçtır.

Komodo 25 EC ne ise yarar?

Uygulanması: KOMODO 25 EC, temas ve mide yoluyla zararlı böceklere karşı yüksek derecede etkilidir. Lepidopter larvalarına karşı yüksek etki alabilmek için larvalar küçükken (1. ve 2. dönem) uygulama yapılmalıdır. KOMODO 25 EC, yer aletleri ile uygulanabilir.

Confidor ilaç ne işe yarar?

Kök gelişimini teşvik ettiğinden bitkilerin suyu ve gübreyi daha etkili bir şekilde kullanılmasını sağlar. Bitkilerin kendi savunma mekanizmalarını güçlendirerek hastalıklara karşı daha dayanıklı olmalarını sağlar.