Office deneme sürümü bitti ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Office deneme sürümü bitti ne yapmalıyım?
  2. Microsoft deneme sürümü kaç gün?
  3. Word ün süresi doldu ne yapmalıyım?
  4. Microsoft 365 ödenmezse ne olur?
  5. Office ücretsiz nasıl kullanırım?
  6. Office lisansı bitince ne olur?

Office deneme sürümü bitti ne yapmalıyım?

Deneme sürümünü 30 gün boyunca kullanabiliyorsunuz. Deneme süreniz bittiğinde belgelerinizi düzenleyebilmek için satın almanız gerekiyor. Online olarak da Word üzerinde çalışabilirsiniz. Ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Microsoft deneme sürümü kaç gün?

Satın alacağınız bilgisayar ile birlikte bu ürünü de alırsanız, Windows 10 Home 30 günlük deneme sürümü yüklenerek, tüm driverları kurularak ve test edilerek gönderilmektedir.

Word ün süresi doldu ne yapmalıyım?

Sarı uyarı çubuğunda ABONELİĞİNİZİ YENİLEYİN uyarısını görüyorsanız, Satın Al'ı seçin ve aboneliğinizi çevrimiçi yenileme adımlarını izleyin. Sarı uyarı çubuğunda ABONELİK SÜRESİ DOLDU uyarısını görüyorsanız, Office'i çevrimiçi yenilemek için Yeniden Etkinleştir'i ve sonra da Satın Al'ı seçin.

Microsoft 365 ödenmezse ne olur?

Fatura ödemesi alınmazsa aboneliğiniz abonelik döneminin ortasındayken Microsoft tarafından devre dışı bırakılabilir. ... Microsoft, müşteri verilerinizi sizin için en az 90 gün depolar. Çoğu durumda, Office 365 yönetim merkezinde ödeme bilgilerinizi güncelleştirebilir ve aboneliği yeniden etkinleştirebilirsiniz.

Office ücretsiz nasıl kullanırım?

Microsoft Office'in Word, Excel, PowerPoint ve OneNote bileşenini ücretsiz kullanabilmek için Office websitesine gidip, ” Office.com'da ücretsiz kullanın ” ı seçmek gerekiyor. Office.com'u ücretsiz kullan'ı seçip devam edildiğinde, Microsoft hesabı ile servise giriş yapılıyor.

Office lisansı bitince ne olur?

Aboneliğiniz devre dışı bırakıldığında, yine yönetici olarak oturum açabilir ve Office 365 yönetim merkezine erişebilirsiniz, ancak ne siz ne de kullanıcılarınız verilere veya e-posta ve SharePoint Online gibi Office 365 hizmetlerine erişemezsiniz.