Ikk anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Ikk anlamı nedir?
  2. Askeriyede Ikk ne demek?
  3. Ikk eğitimi nedir?
  4. Mit personel alımı nasıl olur?
  5. Ikk nedir tip?
  6. İstihbarata karşı koyma ne anlama gelir?
  7. Tıp dilinde Op Ikk ne demek?
  8. Beyin kanaması nasıl tedavi edilir?
  9. Istihbarata karşı koyma kanunu ne zaman cikti?

Ikk anlamı nedir?

İstihbaratta, öznelerin ve nesnelerin, sahip oldukları, elde ettikleri veya eleverdikleri bilgileri, başkalarının erişiminden, algısından, anlayışından, hafızasından korumak için yapıtkları eylemlere İstihbarata Karşı Koyma (İKK) eylemleri denir.

Askeriyede Ikk ne demek?

işlem kontrol kartı. kıs. istihbarata karşı koyma. ... askeriniz ne kadar iyi eğitimli, donanımlı, cesur, gözüpek vs. olursa olsun savaş alanında basit bir istihbarat zaafı işinizi bitirir.

Ikk eğitimi nedir?

İKK (İSTİHBARATA KARŞI KOYMA) Terör örgütü mensuplarının, kişisel husumet, kin veya düşmanlık besleyen kişilerin ya da grupların hedef seçtikleri bölge için saldırı planları/hazırlıkları yaparken bilgi edinme ihtiyaçlarını bertaraf etme eğitimidir.

Mit personel alımı nasıl olur?

Genel başvuru yapabilmek için aşağıdaki temel şartları sağlamanız gerekmektedir:
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • 35 yaşını doldurmamış olmak.
  • En az üniversitelerin örgün eğitim veren meslek yüksekokulu programlarının birinden ön lisans mezunu olmak (Yurt dışı mezuniyetlerinde YÖK denkliği aranmaktadır).

Ikk nedir tip?

İntrahepatik kolanjiyosellüler karsinom (İKK), intrahepatik safra kanalı epitelinin hızlı ilerleyen malign proçesidir. Karaciğerin en sık görülen ikinci primer malign tümörü olan İKK primer karaciğer tümörlerinin %10 ile %20'sini oluşturur.

İstihbarata karşı koyma ne anlama gelir?

Karşı istihbarat ya da kontrespiyonaj, istihbarata karşı koyma, istihbarat teşkilatı tarafından yapılan hasım ve düşman haberalma teşkilatlarının kendilerine karşı bilgi toplama ve elde etmelerini önleme veya elde edilecek bilgiyi manipule etme faaliyetleridir.

Tıp dilinde Op Ikk ne demek?

İntrahepatik kolanjiyosellüler karsinom (İKK), intrahepatik safra kanalı epitelinin hızlı ilerleyen malign proçesidir. Karaciğerin en sık görülen ikinci primer malign tümörü olan İKK primer karaciğer tümörlerinin %10 ile %20'sini oluşturur.

Beyin kanaması nasıl tedavi edilir?

Beyin kanaması geçiren hasta, yoğun bakım ünitesinde takibe alınır ve genellikle ameliyat ile tedavi edilir. Ameliyat sonrası hastanın uyanma süresi geçirilen cerrahi işlemin zorluğuna bağlı olarak değişiklik gösterir. Narkozun etkisi geçtikten sonra hastanın ilk 24 saat içinde uyuması önlenmelidir.

Istihbarata karşı koyma kanunu ne zaman cikti?

Bu amaçla, tarihinde 2937 sayılı Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Millî İstihbarat Teşkilâtı Kanunu çıkarıldı ve kanun tarihinde yürürlüğe girdi.