TRT Belgesel su savaşları hangi dernek?

İçindekiler:

  1. TRT Belgesel su savaşları hangi dernek?
  2. Su savaşları nelerdir?
  3. Su savaşları Hakan Kimdir?
  4. Su savaşları hangi dernek?
  5. TRT Belgesel su savaşları yeni bölümü ne zaman?
  6. Su savaşları hangi ülkede?
  7. Su savaşları sunucuları kimler?
  8. Su savaşları hangi kuruma bağlı?
  9. Su savaşları hangi gün saat kaçta?
  10. Su savaşları programı nedir?
  11. Su savaşları kaç kuyu açtı?

TRT Belgesel su savaşları hangi dernek?

Su Savaşçıları, TRT Su Savaşları Belgeseli'nden tanıdığınız Hayri Dağlı'nın kurucusu olduğu IDEA Universal Derneği'nin bir projesidir. IDEA Universal Derneği, sizlerin desteğiyle 6 ülkede yüzbinlerce insana su, gıda ve enerji sağlamıştır. Bu projelerin bazıları, Su Savaşları belgeselinde yer almıştır.

Su savaşları nelerdir?

İki Sümer kent devleti, Lagash ve Umma arasında 4500 yıl önce sulamada kullanılacak suların paylaşımı konusunda çıkmış olan savaş, “Su Savaşları”ndan söz eden herkesin değindiği bir olay. Son yüzyılın içinde de Nil, Ürdün, Ganj ve Parana Irmakları, komşu ülkelerin çekişmesine neden olmuştu.

Su savaşları Hakan Kimdir?

1962 Ankara doğumlu Hakan Girginer 59 yaşındadır. İstanbul Boğaziçi Üniversitesi'nde Turizm ve Otel Yöneticiliği Bölümü'nde okudu. Alaska'da otel yöneticiliği yaparak asker hayatına başladı.

Su savaşları hangi dernek?

Su Savaşçıları TRT Belgesel'in ödüllü belgesel serisi Su Savaşları; suya ulaşamayan binlerce insanın hikayesini değiştirmek için IDEA Universal ile bir yola çıktı. Derneğimiz ile yapılan işbirliği ile; unutulmuş coğrafyalardaki köylerimizin hikayelerini Su Savaşları belgeseli ile Dünya'ya anlatıyoruz.

TRT Belgesel su savaşları yeni bölümü ne zaman?

Sulama suyu bulamadıkları için kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Gambiya'nın Wellingara köylüleri, Çağlar ve Hakan'dan sürpriz bir istekte bulunuyor! "Su Savaşları" yeni bölümüyle 23 Şubat Pazar 20.00'de TRT Belgesel'de.

Su savaşları hangi ülkede?

Suya doğrudan ulaşamayan milyonlarca insan var. TRT Belgesel, bu insanların hayatını değiştirmek için yola çıkıyor. "Su Savaşları" belgeselinin ilk durağı Nijer'di.

Su savaşları sunucuları kimler?

Çağlar Demirkapı, Hakan Girginer ile birlikte TRT ekranlarında izleyicilere sunulan 'Su Savaşları' belgeseli ile dünyanın oldukça farklı kesimlerinde su sıkıntısı çeken kişilerin hayatlarında belki de ilk defa suyla buluşma hikayelerini konu edinen olayları profesyonel bir biçimde izleyicilere aktardı.

Su savaşları hangi kuruma bağlı?

TRT Belgesel'in ödüllü belgesel serisi Su Savaşları; suya ulaşamayan binlerce insanın hikayesini değiştirmek için IDEA Universal ile bir yola çıktı. Derneğimiz ile yapılan işbirliği ile; unutulmuş coğrafyalardaki köylerimizin hikayelerini Su Savaşları belgeseli ile Dünya'ya anlatıyoruz.

Su savaşları hangi gün saat kaçta?

Su Savaşları yeni bölümüyle bu Cumartesi 20.00'de @trtbelgesel'de.

Su savaşları programı nedir?

Su Savaşları, susuzlukla mücadele eden bölgeleri temiz suya kavuşturmaya çabalayan ekibimizin mücadelesini ekranlara getiriyor.

Su savaşları kaç kuyu açtı?

İHH bu sorunun önüne geçebilmek için bugüne kadar 41 ülkede, 9.967 su kuyusu açtı. Her bölgenin şartlarına göre hayata geçirilen su kuyuları şimdiye kadar milyonlarca insanın susuzluğuna çare oldu.