Akıl çizgisi nedir?

İçindekiler:

  1. Akıl çizgisi nedir?
  2. Down sendromlu bireyler fertil midir?
  3. Hayat çizgisi ne anlama gelir?
  4. Parmak falı nasıl bakılır?
  5. Kalp çizgisi nedir?
  6. Alındaki çizgiler ne anlama gelir?
  7. Yüz falı nedir?
  8. Kalp çizgisi nerede?

Akıl çizgisi nedir?

Kalp çizgisinin altında ona paralel olarak uzanan çizgiakıl çizgisi” olarak adlandırılmış, akıl çizgisi uzun ve derin olan insanların zihin kapasitelerinin yüksek olduğu; eğer bu çizgi kalp çizgisine paralel gidiyor ise mantık ağırlıklı, aşağıya, el ayasına doğru eğimli gidiyor ise sezgi ağırlıklı bir düşünce ...

Down sendromlu bireyler fertil midir?

DS kızların %50 sinde fertil sayılır ancak erkeklerin hemen hemen tamamı infertildir. Sonuç olarak, Down sendromlu bebek veya erişkinlerde hangi tip kromozomal anomali olduğu bir sonraki gebelik için son derece önemlidir.

Hayat çizgisi ne anlama gelir?

Fizikte, hayat çizgisi bir objenin 4 boyutlu uzayda işlediği yola denir. Objenin geçmiş mekanını her an takip etmeye de bu ad verilir. Hayat çizgisi yörüngeden ayrı bir kavramdır.

Parmak falı nasıl bakılır?

El falı, sol el ile avuç açık şekilde bakılır. İlk dikkat edeceğiniz kısım, yüzük ve işaret parmağı arasındaki uzunluktur. Eğer yüzük parmağı daha uzunsa kişi, manevi değerlere önem veriyor demektir. İşaret parmak daha uzunsa bu kişinin maddi değerlere daha fazla önem verdiğini gösteriyor.

Kalp çizgisi nedir?

Kalp çizgisi serçe parmağınızın hemen altından başlar ve orta parmağınıza doğru ilerler ve sizin hakkınızda bir çok şey anlatır. Bu çizginin avucunuzda 4 farklı konumlanma şekli vardır Peki, seninki nasıl konumlanmış? A: Eğer kalp çizginiz orta parmağınızın altından başlıyorsa, siz bir lidersiniz.

Alındaki çizgiler ne anlama gelir?

Alında beliren yatay çizgilere "kaygı çizgileri" deniyor. Alnınızda bu çizgilerin bulunması, günlük olarak yüksek miktarda stres altında kalıyor olduğunuz anlamına gelebilir. Eğer alnınızda belirgin şekilde bu çizgilerden varsa, stres azaltmaya yönelik aktiviteler yapmanız önerilir.

Yüz falı nedir?

Yüz falında da el falı gibi yüz çizgileri, izler, ağız, göz, kaş, çene yanak ve alın yapısından kişinin karakterine, geçmişine ve geleceğine dair birçok bilgi elde edilir ve her soruya yanıt bulunur.

Kalp çizgisi nerede?

Kalp çizgisi serçe parmağınızın hemen altından başlar ve orta parmağınıza doğru ilerler ve sizin hakkınızda bir çok şey anlatır.