Didim Akbük deniz nasıl?

İçindekiler:

  1. Didim Akbük deniz nasıl?
  2. Akbük havası nasıl?
  3. Muğla Akbük hangi ilçeye bağlı?
  4. Didim Altınkum nasıl bir yer?
  5. Akbük koyu ne yapılır?
  6. Muğla Akbük neresi?
  7. Muğla Akbük neler yapılır?
  8. Didim Altınkum plajı denizi nasıl?
  9. Akbük Köyü nerede?
  10. Bodrum Akbük neresi?

Didim Akbük deniz nasıl?

Akbük plajı oldukça sakin ve rahatlıkla denize girilebilen, su sıcaklığı orta derecede olan bir deniz. Dalgalı olmadığında mükemmel. ... Kumu da çok ince olduğu için dalgalı günlerde su hemen bulanıyor. Ancak sığ olması çocuklu aileler için çok iyi.

Akbük havası nasıl?

Akbük'ün en önemli özelliklerinden birisi de, havasının bol oksijenli, temiz ve insan sağlığı için en verimli nem oranına sahip olmasıdır. ... Geceleri özellikle dağlardan süzülerek Akbük'ü yalayan rahatlık verici bir rüzgâr esmektedir. Akbük'ün yerlileri bu rüzgâra, dağ yeli ismini vermişlerdir.

Muğla Akbük hangi ilçeye bağlı?

Akbük Koyu Aydın ilinin Didim ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Muğla il merkezine 48 kilometre uzaklıktadır ve Gökova Körfezi'nin kuzeyindedir. Aydın'ın Didim ilçesine bağlı bir belde olan Akbük'e ülkemizin her yerinden karayolu ile rahatlıkla ulaşım mümkündür.

Didim Altınkum nasıl bir yer?

Altınkum plajı, İzmir'in Çeşme ilçesinin en güzel plajları arasında yer almaktadır. Ege Denizi'nin açık olan sularına bakmakta olan kıyıda kısmen korunaklı olan bir koy üzerinde bulunmaktadır. ... Bu deniz bir anda derinleşmeyen bir deniz olup yer yer çakıllı ve de taşlı olan bir deniz tabanına sahiptir.

Akbük koyu ne yapılır?

Kano kiralayıp denizin tadı çıkartılır. Akbük'te çadır kurup kamp yapılır. Akbük çevresindeki ormanlarda doğa yürüyüşü yapılır. Akbük'ün arka tarafında kalan İtfaiye Koyu keşfedilir.

Muğla Akbük neresi?

Akbük Koyu ve Plajı, Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı bir yer. Gökova Körfezi'nde bulunan koy Muğlalılar arasında Akyaka ile anılıyor. Yani koy Akyaka Akbük Koyu olarak biliniyor.

Muğla Akbük neler yapılır?

Akbük Koyu'nda Neler Yapılır
  • Muğla kamp yapılacak yerler arayışı içinde olanlar için Akbük Koyu harika bir kamp noktası.
  • Orman içerisinde doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.
  • Koyun her tarafı ayrı bir fotojenik güzellikte. ...
  • Denizi çok güzel ve temiz olduğu için uzun saatlerinizi denizde geçirebilirsiniz.
Daha fazla öğe...•BE

Didim Altınkum plajı denizi nasıl?

Didim Altınkum Plajı Plajın kumu sarı, ince ve denizi ise oldukça berraktır. Denize girdiğiniz zaman balıklarla iç içe yüzdüğünüzü hissedeceksiniz. Deniz suyu sıcaklığı ortalama 23 ile 25 derece arasında değişmektedir.

Akbük Köyü nerede?

Akbük Koyu (Mandalya Körfezi), Ege Denizi'nde, büyük bölümü Aydın'nın Didim ilçesi, güney kıyıları Muğla Milas sınırlarında kalan koy. Güllük Körfezi'nin kuzey kıyılarında bulunur.

Bodrum Akbük neresi?

Akbük Koyu Aydın ilinin Didim ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Muğla il merkezine 48 kilometre uzaklıktadır ve Gökova Körfezi'nin kuzeyindedir.