Uzaktan beraber nasıl film izlenir?

İçindekiler:

  1. Uzaktan beraber nasıl film izlenir?
  2. Beraber nasıl film izlenir?
  3. Discord da nasıl beraber film izlenir?
  4. Netflix nasıl beraber izlenir?
  5. Teleparty hangi uygulamalar?
  6. TwoSeven ücretli mi?
  7. Gaze uygulaması nedir?
  8. Watch2Gether Netflix nasıl kullanılır?
  9. NetflixParty nasıl kullanılır?
  10. Netflix TP nedir?
  11. Twoseven uygulaması nedir?
  12. Sync Watch nasıl kullanılır?
  13. Twoseven nedir?
  14. Gaze nasıl kullanılır?

Uzaktan beraber nasıl film izlenir?

Arkadaşlarınla Birlikte Dizi/Film İzlemeni Sağlayan 5 Şahane Uygulama
  1. House Party. House Party, kendi seçtiğin kişilerle oluşturduğun gruplarla görüntülü ya da sesli bir şekilde iletişim kurmanı sağlayan bir uygulama. ...
  2. Zoom. ...
  3. Netflix Party / Teleparty. ...
  4. Watch2gether. ...
  5. Gaze. ...
  6. Bonus: Twitch Watch Party.

Beraber nasıl film izlenir?

İşte arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle aynı anda çevrimiçi film izleyebileceğiniz 6 platform:
  1. 1.GAZE. Lets Gaze. 54 subscribers. ...
  2. 2.NETFLIX PARTY. Techademics. 16.2K subscribers. ...
  3. 3.KAST. Kast. 187 subscribers. ...
  4. 4.WATCH2GETHER. Richard Byrne. 37.9K subscribers. ...
  5. 5.MYCIRCLETV. MyCircleTv1. 7 subscribers. ...
  6. 6.TWOSEVEN. TwoSeven xyz.

Discord da nasıl beraber film izlenir?

Discord'u açın ve rolünüzün ekranınızı başkalarıyla paylaşma iznine sahip olduğu bir sunucuya bağlanın (veya kendi Discord sunucunuzu oluşturun). Seçin Ayarlar sol alt köşedeki simgesi. Seçiniz Oyun Aktivitesi soldaki menüden. Seçiniz Ekle ekranın üstünden.

Netflix nasıl beraber izlenir?

Netflix Party eklentisi şu şekilde çalışıyor: Siz ve arkadaşlarınız ayrı ayrı Netflix hesaplarıyla giriş yapıyor. Daha sonra izleyecek bir film veya dizi seçiyorsunuz ve Netflix Party oynatmayı tüm hesaplarda eşzamanlı hâle getiriyor. Böylelikle her bir hesap sahibi aynı anda, aynı şeyi izliyor.

Teleparty hangi uygulamalar?

Teleparty (eski adıyla Netflix Party); geliştirilmiş yeni versiyonuyla Netflix, HBO, Disney+ ve Hulu platformlarını destekleyen bir Google Chrome uzantısı.

TwoSeven ücretli mi?

Abonelik ücretini öderseniz, uygulamayı Hulu ve Disney Plus ile de kullanabilirsiniz. Abonelik fiyatları ayda 5 ila 20 dolar arasında değişiyor. COVID-19 nedeniyle, TwoSeven bu ücretli özelliklerin tümünü ayda 3 $ karşılığında sunuyor.

Gaze uygulaması nedir?

Gaze kullanmak oldukça basit. Kullanıcı bir oda oluşturduktan sonra odanın bağlantısını başka bir kişiye gönderir ve her iki taraf da videoları anında senkronize etmeye başlayabilir. Gaze, YouTube videolarını izlemeye ek olarak dosyaları da senkronize etmenizi sağlar. Gaze şimdilik iki kişilik kullanılabiliyor.

Watch2Gether Netflix nasıl kullanılır?

2. Watch2Gether Beta W2gSync özelliği sayesinde, açtığınız özel odanın URL kısmına Netflix URL'sini yapıştırmanız yeterlidir. Video başlatıldığında, herkes tarafından video görülebilir. Videoyu yalnızca odayı kuran kişi yönetebilir.

NetflixParty nasıl kullanılır?

Netflix Party adlı Chrome eklentisi şu şekilde çalışıyor: Öncelikle www.netflixparty.com sitesini chromeda açıp eklentiyi yüklemeniz gerekiyor. Eklentiyi yükledikten sonra, Netflix'de istediğiniz içeriğini seçerek, “NetflixParty” uzantısı ile arkadaşlarınızla arkadaşlarınızla aynı anda film izleyebilirsiniz.

Netflix TP nedir?

Netflix Party Nedir ? Netflix Party, arkadaşlarımızla birlikte film izlememize imkan tanıyan bir eklenti. Bu eklenti üzerinden arkadaşlarımızla birlikte seçilen bir dizi ya da filmi izleyebiliyor ve platform üzerinden sohbet edebiliyoruz.

Twoseven uygulaması nedir?

Twoseven; YouTube, Netflix, Vimeo'yu destekliyor ancak en önemlisi, herhangi bir kişinin PC'sinde sahip olduğu videoları da izlemenize izin veriyor. ... Bu nedenle arkadaşınızı görmek ve video izlerken birbirinizi görebilmeniz için harici bir video sohbet uygulamasına gerek duymuyorsunuz.

Sync Watch nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır:
  1. Eklenti simgesine tıklayın.
  2. İsminizi ve oda ismini yazın. ( Eğer aynı isimde oda ismi yoksa oluşturulacak)
  3. Tıkla 'bağlan'. ( ...
  4. Odanın ismini arkadaşlarınızla paylaşın. ...
  5. Videonun bulunduğu sayfaya gidin.
  6. Odaya bağlantı göndermek için 'paylaş'ı tıklayın.
  7. Odadaki diğer kişiler bu bağlantıyı açmalı.

Twoseven nedir?

Twoseven; YouTube, Netflix, Vimeo'yu destekliyor ancak en önemlisi, herhangi bir kişinin PC'sinde sahip olduğu videoları da izlemenize izin veriyor. ... Uygulamada belirli bir web sitesindeki bir videonun desteklenip desteklenmediğini anında bildiren iki yönlü bir Chrome uzantısı bile var!

Gaze nasıl kullanılır?

Gaze kullanmak oldukça basit. Kullanıcı bir oda oluşturduktan sonra odanın bağlantısını başka bir kişiye gönderir ve her iki taraf da videoları anında senkronize etmeye başlayabilir. Gaze, YouTube videolarını izlemeye ek olarak dosyaları da senkronize etmenizi sağlar. Gaze şimdilik iki kişilik kullanılabiliyor.