AÖF kaydı hemen silinir mi?

İçindekiler:

  1. AÖF kaydı hemen silinir mi?
  2. ATA AÖF kayıt sildirme nasıl yapılır?
  3. Üniversite kayıt sildirme nasıl yapılır?
  4. AÖF kayıt silme 2020 nasıl yapılır?

AÖF kaydı hemen silinir mi?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Destek Sistemi. Dört dönem üst üste kayıt yeniletmediğimde kaydım silinir mi? 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerimizin kayıtları silinecektir.

ATA AÖF kayıt sildirme nasıl yapılır?

Kayıt silme talebinizi içeren ıslak imzalı dilekçenizin ile nüfus cüzdanınızın fotokopisini Fakültemize elden teslim ettiğiniz ya da posta/kargo yoluyla gönderdiğiniz takdirde kayıt silme işleminiz gerçekleştirilir.

Üniversite kayıt sildirme nasıl yapılır?

Kaydını sildirmek isteyen öğrenciler, bir dilekçe ile öğrenim gördüğü akademik birime başvuruda bulunur. Öğrenci ilişik kesme belgesini, ilgili birimlere imzalattırır, bu belge ile öğrenci kimliğini akademik birime teslim eder ve lise diplomasını alır. Kaydını sildiren öğrencinin Üniversite ile ilişiği kesilir.

AÖF kayıt silme 2020 nasıl yapılır?

Kayıt sildirmek isteyen öğrencilerin; özel kimlik belgesi ile (Nüfus Cüzdanı, T.C kimlik numaralı Sürücü Belgesi, Pasaport gibi) birlikte, illerde bulunan AÖF bürosuna bizzat başvurması veya kendisinin başvuramaması halinde genel vekaletname ile vekilinin başvurması gerekmektedir.