Tosla kart kaç lira?

İçindekiler:

  1. Tosla kart kaç lira?
  2. Tosla kart ücretli mi?
  3. Tosla kart kimler alabilir?
  4. Tosla kart Trendyol da geçerli mi?
  5. Tosla hangi bankanın?
  6. Tosla islemi nedir?
  7. Tosla kart limiti nedir?

Tosla kart kaç lira?

Tosla Kart'ını CarrefourSA, Teknosa mağazalarından, Banabi uygulamasından ve Hepsiburada'dan 5 TL ücret ödeyerek satın alabilirsin. Tosla Kart'ın ismine özel olsun istersen de Tosla uygulamasından 10 TL ücret ödeyerek satın alabilirsin.

Tosla kart ücretli mi?

Tosla Kart'ını Tosla satış noktalarından 5 TL ödeyerek, Tosla uygulamasından ise 10 TL ödeyerek satın alabilirsin. Tosla Kart ile ilk harcaman sonrası Tosla Kart'ının ücreti, bir sonraki ayın 10. iş günü Tosla hesabına iade edilir. ... Kampanya süresince tek sefer ücretsiz Tosla Kart imkanından faydalanabilirsin.

Tosla kart kimler alabilir?

Tosla kart, ön ödemeli bir karttır. Çoğunlukla öğrencilere hitap eden Tosla Kart kredi kartı kullanamayan kişiler için geliştirilmiş bir ödeme aracıdır. 12 yaşından büyük olan herkes Tosla Kart sahibi olabilir.

Tosla kart Trendyol da geçerli mi?

Kampanya Detayları Kampanya, Yatırımlık Altın & Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Türk Telekom TL Yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu Satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler hariç diğer tüm alışverişlerinizde geçerlidir. Trendyol cüzdana yapılan yüklemeler de dahildir.

Tosla hangi bankanın?

Tosla'na tüm Akbank ATM'lerinden para yükleyebilirsin, hem de hiçbir ücret ödemeden! ATM'den para yükleyebilmek için Tosla'na gir ve bakiyene tıkla. "Para Yükle" bölümüne geldin bile! Yükleme seçeneği olarak "ATM'den" butonuna tıkla ve yatırmak istediğin tutarı gir.

Tosla islemi nedir?

Tosla, işte bu konuştuklarımızın hepsini birlikte yapabildiğimiz bir uygulama. Herhangi bir bankada hesabınız olmasa bile Tosla'yı kullanarak uygulama içindeki sohbet ettiğiniz tüm arkadaşlarınız ile karşılıklı para transferi yapabiliyorsunuz.

Tosla kart limiti nedir?

İşlem Limitleri Tosla hesabında bulunan bakiye herhangi bir anda en fazla 1.250 TL olabilir. Tosla hesabında bulunan bakiye herhangi bir anda en fazla 50.000 TL olabilir.