Earbuds S ne kadar?

İçindekiler:

  1. Earbuds S ne kadar?
  2. Mi true Wireless Earbuds Basic S ne kadar?
  3. BİM'de Steelseries ne kadar?
  4. Mi true Wireless Earbuds Basic s su geçirir mi?
  5. Xiaomi Earbuds Basic s su geçirir mi?
  6. BİM'de kulaklık ne kadar?

Earbuds S ne kadar?

Earbuds S, Xiaomi'nin kendi mağazalarının yanında mi.com ve Amazon'un Hindistan internet sitesinden 24 dolar (yaklaşık 165 lira) fiyatla satın alınabiliyor.

Mi true Wireless Earbuds Basic S ne kadar?

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth KulaklıkXiaomi Redmi AirDots S IPX4 TWS Gerçek Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık
Fiyat88,90 TL 8 satıcı89,90 TL 10 satıcı
Popülerlik-8. Popüler Xiaomi Bluetooth Kulaklık
Ortalama Puan4 yorum1 yorum
Aktif Gürültü ÖnlemeYokYok
12 satır daha

BİM'de Steelseries ne kadar?

Bu Çarşamba BİM'de Steelseries Rival 3 Gaming Mouse 219,00 TL, Steelseries Arctis 1 Gaming Kulaklık 349,00 TL. Elektronik gaming ihtiyaçlarınız için daha birçok ürün birçok çeşit bu Çarşamba BİM'de!

Mi true Wireless Earbuds Basic s su geçirir mi?

Redmi Airdots S benzersiz bir tuşa sahiptir, böylece müzik başlatmak veya durdurabilir, gelen çağrıları yanıtlayabilir, oyun modunu açıp kapatabilir ve ses asistanını başlatabilirsiniz. ... Endişelenmeyin, çünkü Redmi Airdots S IPX4 korumalıdır ve ter ve su geçirmez.

Xiaomi Earbuds Basic s su geçirir mi?

Cihaz toz geçirmez ve suya karşı dayanıklıdır. Su geçirmez cihazlar, tıpkı fıskiyeler gibi suyun penetrasyonuna karşı dayanıklıdır ancak yine de suya batırılmamalıdırlar.

BİM'de kulaklık ne kadar?

Piyasada en uygun 650 liraya satılan; ortalama fiyatı 750 lira olan Steelseries Artics 1 kablolu kulaklık BİM'e yaklaşık yüzde 50 indirimli bir şekilde 350 liraya gelecek. 13 Ocak günü satışa sunulacak olan kulaklık teknoloji severleri heyecanlandırdı.