Gedik Yatırım guvenilir mi?

İçindekiler:

  1. Gedik Yatırım guvenilir mi?
  2. Gedik Yatırım kim?
  3. Gedik Yatırım komisyon ücreti ne kadar?
  4. Borsa payı ne kadar?
  5. Borsa emir düzeltme ücretli mi?
  6. Ortaklık payı nedir borsa?

Gedik Yatırım guvenilir mi?

Sektörde ISO 9001 belgesine sahip ilk aracı kurumu olan Gedik Yatırım SPK tarafından gerekli bütün yetkilendirmelere sahiptir. Bütün bu bilgiler ışığında Gedik Yatırım güvenilir bir aracı kurum olarak karşımıza çıkmaktadır.

Gedik Yatırım kim?

Erhan Topaç, 1991 yılında kuruluşundan beri Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Gedik Yatırım Holding A.Ş., Marbaş Menkul Değerler A.Ş. şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı ve TSPB'nin Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

Gedik Yatırım komisyon ücreti ne kadar?

İşlem hacmi bazlı, işlem anında alınmakta olup, İşlem Hacmi ve Portföy Değerine göre değişen oranlar uygulanabilmektedir. İşlem başına asgari 0,01 TL komisyon alınmaktadır. Detayları Yatırım Temsilcisi aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

Borsa payı ne kadar?

Pay Piyasası endekslerine dayalı sözleşmeler dışındaki sözleşmelerde* ise borsa payı, işlemin her iki tarafından opsiyon sözleşmeleri için prim hacminin ve vadeli işlem sözleşmeleri için işlem hacminin %0,003'ü (yüzbinde üç) oranında borsa payı alınır.

Borsa emir düzeltme ücretli mi?

Emir iyileştirme, kötüleştirme ve iptalinde Borsa tarafından ücret alınıyor mu? Emir iyileştirme işlemlerinde komisyon alınmamaktadır.

Ortaklık payı nedir borsa?

Yatırımcının fon portföyüne kaç adet payla ortak olduğunu gösterir. ... Nasıl yatırımcılar ortaklık payı alarak şirketlere ortak olurlar ve o şirketler üzerinde hak sahibi olurlar ise; benzer şekilde yatırım fonlarında da katılma payı ile fon portföyüne ortak olunur.