Vernel yumuşatıcı mı?

İçindekiler:

  1. Vernel yumuşatıcı mı?
  2. Vernel yumuşatıcı nedir?
  3. Vernel yumuşatıcı 5 lt ne kadar?
  4. A101 Vernel ne kadar?
  5. Vernel yumuşatıcı israil malı mı?
  6. Yumoş 5 litre ne kadar?
  7. Vernel Max fiyatı ne kadar?
  8. Vernel Yumuşatıcı kimin malı?
  9. Vernel ne malı?
  10. Çamaşır makinesi neden yumuşatıcı kokmuyor?
  11. Vernel Max nedir?
  12. Vernel Yumuşatıcı israil malı mı?
  13. Yumoş kimin malı?

Vernel yumuşatıcı mı?

Vernel Sensitive hassas ciltli kişilerin ve bebeklerin kullanımı için özel olarak geliştirilmiş bir yumuşatıcıdır.

Vernel yumuşatıcı nedir?

Türkiye'nin ilk yumuşatıcı markası Vernel'le çamaşırlar hem yumuşacık olur hem de uzun süre kalıcı parfümleriyle günlerce mis gibi kokar. 1976 yılında çamaşır yıkamasında bir dönüm noktası yaşandı ve Türkiye Vernel ile tanıştı.

Vernel yumuşatıcı 5 lt ne kadar?

5 lt4,78 TL/lt.

A101 Vernel ne kadar?

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 'ye iletilen en güncel bilgilerdir....İADE KOŞULLARI.
TaksitAylık TutarToplam Tutar
Peşin25,95 TL25,95 TL

Vernel yumuşatıcı israil malı mı?

Vernel, 1976 yılında Türkiye pazarına giren Henkel bünyesindeki yumuşatıcı markasıdır. Almanya merkezli Henkel'in ürünlerinin üretimi için Türkiye'de tesisleri bulunmaktadır. ...

Yumoş 5 litre ne kadar?

5 lt5,58 TL/lt.

Vernel Max fiyatı ne kadar?

0.96 lt15,55 TL/lt.

Vernel Yumuşatıcı kimin malı?

Vernel
TürYumuşatıcı
SahibiHenkel
KökeniAlmanya
Çıkış1968
İlgili markalarLenor, Yumoş
2 satır daha

Vernel ne malı?

Türkiye'deki ilk sıvı bulaşık deterjanı Pril, ilk yumuşatıcı Vernel ve ilk sıvı saç kremi Gliss, ilk stick yapıştırıcı Pritt Türk Henkel ile hayatımıza girdi.

Çamaşır makinesi neden yumuşatıcı kokmuyor?

Eğer makineniz deterjanı alırken su basıncı yüksek olduğu için yumuşatıcıyı da alıyorsa, çamaşırlarınız yumuşatıcı kokmayacaktır. ... Bunu kontrol etmek için, makineniz su alırken deterjan gözünü açmalısınız. Eğer deterjan makineye gidiyor yumuşatıcı kalıyorsa sorun yok.

Vernel Max nedir?

Formülü dermatolojik olarak onaylanan Vernel Max Sensitive konsantre çamaşır yumuşatıcısı, hassas ve alerjik cildiniz için uygundur. Avrupa Alerji Araştırma Vakfı (ECARF) tarafından önerilmektedir. Hassas ciltler için özel olarak geliştirilen formülü hem bebekler hem de alerji sorunu yaşayanlar için uygundur.

Vernel Yumuşatıcı israil malı mı?

Vernel, 1976 yılında Türkiye pazarına giren Henkel bünyesindeki yumuşatıcı markasıdır. Almanya merkezli Henkel'in ürünlerinin üretimi için Türkiye'de tesisleri bulunmaktadır. ...

Yumoş kimin malı?

Yumoş, 1986 yılında kurulan yumuşatıcı markasıdır. Markanın Türkiye haklarının sahibi Unilever firmasıdır ve Konya fabrikasında üretilmektedir. İngiltere ve Hollanda merkezli firma aynı ürünü farklı ülkelerde farklı isimlerde satmaktadır.