Getir yemek sepetinin mi?

İçindekiler:

  1. Getir yemek sepetinin mi?
  2. Getir ve Yemeksepeti kimin?
  3. GetirYemek ne kadar ücret alıyor?
  4. Getir yemek şirketi kime ait?
  5. Yemeksepeti komisyon alıyor mu?
  6. Getir hangi şirket?

Getir yemek sepetinin mi?

Biri yılların yemek siparişi platformu Yemeksepeti. Diğeri Yandex CEO'su Arkady Volozh'un da yatırımcıları arasında olduğu online market siparişi uygulaması 'Getir'. Bu iki dev şirket birbirlerinin alanlarına giriyor. Yemeksepeti market alışverişini Getir ise yemek siparişini kapıya kadar getirecek.

Getir ve Yemeksepeti kimin?

Yemeksepeti Kurucusu Nevzat Aydın'dan Getir'e Gönderme: Biz O Kadar Zengin Değiliz. Yemeksepeti'nin kurucusu olarak tanıdığımız Nevzat Aydın, geçtiğimiz günlerde bir restoran sahibinin Twitter üzerindeki "Yemeksepeti restoran ödemelerini yapmıyor" konulu mesajlarına cevap verdi.

GetirYemek ne kadar ücret alıyor?

Ülkemizde popüler online alışveriş uygulamalarından biri olan Getir markası tüm ülkede geniş bir iletişim ağıyla hizmet veriyor. Getir kurye ücreti motor kullanan çalışanlar için 3.200 TL ile 4.000 TL aralığında değişiyor. Araçlı kuryeler için ise maaş aralığı 3.500 TL ile 5.000 TL arasında değişiyor.

Getir yemek şirketi kime ait?

2015 yılında BiTaksi'nin kurucusu Nazım Salur tarafından hayata geçirilen 'Getir', ortalama 10 dakika içerisinde “en çok ihtiyaç duyulan ürünleri” geniş kurye ağı aracılığı ile 7/24 kullanıcılarına ulaştıran bir mobil ticaret uygulaması. %100 Türkiye sermayesi ile kurulduğu günden bu yana yılda 5 misli büyüme yakaladı.

Yemeksepeti komisyon alıyor mu?

Aydın şu ifadeleri kullandı: "Yemeksepeti Cüzdan ile yapılan ödemelerde hiçbir komisyon alınmayacaktır. Restoranları desteklemek isteyen kullanıcılar lütfen siparişlerini bu şekilde ödesinler. Yeni başlattığımız Gel-Al siparişlerinde - siparişi verip restorandan teslim aldığınız modelde hiçbir komisyon alınmayacaktır.

Getir hangi şirket?

Getir Kurucu Ortağı Procter & Gamble'da 4 yıl süreyle bebek bakım, hijyen ve güzellik bakım kategorilerinin Marka Müdür Yardımcılığı pozisyonunda görev alan Tütek, 2004'te Ankara ve New Jersey'de faaliyet gösterecek T-Kalıp San. Ve Tic. A.S. şirketini kurdu.