Spotify dan şarkı nasıl instagramda paylaşılır?

İçindekiler:

  1. Spotify dan şarkı nasıl instagramda paylaşılır?
  2. Instagram Spotify da çal nasıl yapılır?
  3. Instagramda videolu Spotify nasıl paylaşılır?
  4. Spotify da klip nasıl izlenir?
  5. Instagram hikayede Spotify canvas nasıl yapılır?
  6. Spotify video var mı?
  7. Canvas Spotify Nasıl Kullanılır?

Spotify dan şarkı nasıl instagramda paylaşılır?

Instagram hikayeye müzik ekleme yöntemleri neler?
  1. Spotify uygulamasında oturum açın.
  2. Paylaşmak istediğiniz şarkıya, albüme gidin.
  3. Parçanın yanındaki üç noktaya tıklayın.
  4. Paylaş seçeneğine tıklayın.
  5. Buradan Instagram Stories'i seçin.

Instagram Spotify da çal nasıl yapılır?

Nasıl yapılıyor? İlgili şarkıyı isminin yanındaki üç noktadan tutarak menüsünü açmanız durumunda karşınıza “Paylaş” seçeneği çıkıyor. O seçeneğe tıklamanız sonucunda çıkan platformlar arasından “Instagram Hikayeleri“ni seçmeniz, sizi izniniz doğrultusunda Instagram'a yönlendiriyor.

Instagramda videolu Spotify nasıl paylaşılır?

Spotify'ın platformla olan iş birliği kapsamında dinlediğiniz şarkıyı Spotify'dan paylaş diyerek doğrudan Instagram'daki hikayeler kısmına atabiliyorsunuz. Bu paylaşımlarda arka plan düz bir renkle kaplanırken şarkının bulunduğu albümün resmi de tıklanabilir bir kutucuk olarak hikayenizde yer alıyor.

Spotify da klip nasıl izlenir?

Bir çok kullanıcının merakla beklediği bu özellik ile Spotify üzerinde ESPN, Comedy Central, MTV, BBC, Vice News, Slate ve daha bir çok video kanalı bugün itibariyle Spotify üzerinde yayına başladı. Spotify'ın videolarını izlemek içinse “Gözat” bölümünden “Gösteriler” kısmına girmeniz yeterli oluyor.

Instagram hikayede Spotify canvas nasıl yapılır?

Canvas eklemek için Spotify for Artists hesabınıza giriş yapıp “Music” sekmesine tıklayın. Ardından Canvas eklemek istediğiniz parçaya tıklayın. “Add Canvas” butonuna tıklayıp hazırladığınız Canvas'ı yükleyebilirsiniz.

Spotify video var mı?

Bu özellikle birlikte Spotify'da podcast dinleyen kullanıcılar aynı zamanda video da izleyebilecek. Ancak bu özelliğin herkese açılmadığını da belirtelim. Hem premium hem de ücretsiz üyelerin kullanımına açılan video podcast özelliğinde Spotify kullanıcıları, sadece seçili yayıncıların video içeriklerini izleyebilecek.

Canvas Spotify Nasıl Kullanılır?

Canvas'larınızı planlarken telefon ekranında gösterileceğini göz önünde bulundurun. Canvas'larınıza sanatçı adı ve parça adı gibi yazılar eklemeyin. Halihazırda Spotify ekranında bu bilgiler gözüküyor. Canvas için müzik videonuzdan bölümler kullanmak yerine tamamen Canvas'a yönelik videolar tasarlamayı tercih edin.