Expigment 4 nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Expigment 4 nasıl kullanılır?
  2. Expigment kaç gün kullanılmalı?
  3. Expigment krem ne işe yarar?
  4. Leke kremi hangi mevsimde kullanılır?
  5. Expigment krem ne kadar sürede etkisini gösterir?
  6. Expigment krem çillere iyi gelir mi?

Expigment 4 nasıl kullanılır?

Expigment kullanım şekli
  1. Yüzünüzün temiz ve kuru olduğundan emin olun.
  2. Mutlaka işlemi gece uygulayın.
  3. Mümkünse tedavi sürecinizi kışın başlatın, güneş ışınlarından daha az etkilenmek adına.
  4. Sadece lekelerin olduğu yere ince bir şekilde kremi uygulayın.
  5. Sabah veya 2-3 saat sonra yüzünüzü yıkayın.
Daha fazla öğe...

Expigment kaç gün kullanılmalı?

Daha sonra gece yatmadan 2 saat önce lekelere sürülür sonra ıslak pamukla silinir. Expiğment kremin yararları ve iyileştirici etkisinin tam anlamıyla ortaya çıkabilmesi için ortalama 6 ay süreyle kullanılması gerekmektedir.

Expigment krem ne işe yarar?

Lekeleri geçirme konusunda adeta uzman olan Expigment krem, daha çok deri yüzeyinde bulunan lekeleri geçirmek için kullanılır. Derinin üst tabakasında yani güneş lekeleri, çil, sivilce izi ya da koyu renkte oluşan halka gibi izleri başarılı bir şekilde geçiren bu krem son günlerde sosyal medyanın dilini düştü.

Leke kremi hangi mevsimde kullanılır?

Yaz aylarında cildin güneş ışığının zararlı etkilerinden korunmak için pigment sentezini arttırdığını ve cilt lekelerine sebep olduğunu belirten Anadolu Sağlık Merkezi Deri Hastalıkları Uzmanları “Bu nedenle cilt lekesi tedavisi yazın değil, sonbaharda yapılmalı.

Expigment krem ne kadar sürede etkisini gösterir?

Hamilelikte Expigment Krem kullanımının nasıl bir etki gösterdiği test edilmediği için doktor tavsiyesi olmadığı sürece kullanılmaması uygundur. ilk etkisini yaklaşık 2 ay içinde kesin göstermiş olmaktadır. Şayet 2 ay içinde herhangi bir etki görmezseniz Expigment krem kullanımına son veriniz.

Expigment krem çillere iyi gelir mi?

Sadece güneş lekesi yada çil gibi sorunları yok etmekle kalmayıp sivilce lekeleri gibi küçük şeyleri de ortadan kaldırmada oldukça başarılı olan Expigment krem, çok etkili olmasıyla da kısa sürede bu izlerden kullanabilirsiniz.