Çamaşır makinesi nasıl Çalışırtirilir?

İçindekiler:

  1. Çamaşır makinesi nasıl Çalışırtirilir?
  2. Makinada A Programı Nedir?
  3. Ön yıkama programı nedir?
  4. Çamaşır makinesi yünlü programı nedir?
  5. Ön yıkama hangi programda yıkanır?

Çamaşır makinesi nasıl Çalışırtirilir?

Çamaşır makinesinin çalışması için açma tuşuna basmanız gerekir. Bu tuş makine modellerine göre değişebilir. Bu tuşa bastığınız zaman çamaşır makinesinin ışıkları açılacaktır. Daha sonra gerekli derece ve yıkama ayarlarını yaparak makineyi çalıştırabilirsiniz.

Makinada A Programı Nedir?

A: Ön yıkamalı pamuklu program (ön yıkama, ana yıkama, 3 durulama, sıkma) B: On yıkamasız pamuklu program (ana yıkama, 3 durulama, sıkma) X: Kısa pamuklu program (ana yıkama, 3 durulama, sıkma) M: Mini pamuklu program (ana yıkama, 3 durulama, sıkma) C: Sikma programi y Durulamo Yumuaho Page 14 A, B, X ve M programları ...

Ön yıkama programı nedir?

Ön yıkama genellikle zor lekelerin olduğu kıyafetleri temizlemek için kullanılan bir yıkama türüdür. Kıyafetlerin üzerine işlemiş zor lekelerle başa çıkmak için ön yıkama en zahmetsiz tercihtir. Özellikle beyazlarda tercih edilmektedir.

Çamaşır makinesi yünlü programı nedir?

Kışın habercisi: Yünlüler Çamaşırların makinesi, bu programda çekmeyi önlemek için çok yüksek sıcaklıklara çıkmaktan kaçınır. Ayrıca kıyafetleri bir süre yıkama suyunun içinde bekletir. Bu programda yünlü çamaşırlarınızı sorunsuz bir şekilde yıkayabilirsiniz.

Ön yıkama hangi programda yıkanır?

Polyester özellikli kumaşlara sahip çamaşırları ön yıkama programında yıkayabilirsiniz. Ön yıkama programını seçerken çamaşırların yıkanacağı ısıyı da belirleyebilirsiniz. 90 derece yerine 60 derecede ön yıkama programını seçerseniz çamaşırlarınızın daha az zarar görmesini sağlayabilirsiniz.