D-panthenol nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. D-panthenol nasıl kullanılır?
  2. Evoderm Panthenol Foam ne işe yarar?
  3. Evoderm Panthenol Foam nasıl kullanılır?
  4. Panthenol Okiro Skin Care nedir?
  5. Evoderm Panthenol Foam nedir?

D-panthenol nasıl kullanılır?

CIRE ASEPTINE D-panthenol Sprey 200 ml İçeriğindeki aloe vera ekstresi ile cildi nemlendirmeye ve rahatlatmaya yardımcı olur. İlk kullanımdan önce kutuyu 10 saniye boyunca iyice çalkalayınız. Sonrasında havaya doğru deneme püskürtme yapınız.

Evoderm Panthenol Foam ne işe yarar?

Ürün Faydaları: Cildin nem dengesini düzenlemeye yardımcı olur. Hassas ciltdeki stresi azaltmaya yardımcıdır. Cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olur.

Evoderm Panthenol Foam nasıl kullanılır?

; Suyla her temasın ardından (duş, banyo, vb.) ve cildin kuru olduğu durumlarda Panthenol Nemlendirici Köpük çalkalandıktan sonra tüm vücuda uygulanır . Gün boyunca gerektiği kadar tekrarlanır.

Panthenol Okiro Skin Care nedir?

Elose pantenol krem cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve su kaybını önler. Lanolin, bitkisel yağlar ve maksimum %9 oranında pantenol içeren formülü sayesinde cildi besler, lazerden ve kuruluktan oluşan tahrişleri giderir. Ciltte suyu tutarak cildin daha hızlı yenilenmesini destekler. Yoğun E Vitamini içerir.

Evoderm Panthenol Foam nedir?

Evoderm Panthenol Foam ( Köpük) 150 Ml %40 Aloe Vera - Yaygın olarak güneş yanığı tedavisinde kullanılan aloe vera, yanık olan bölgenin enfeksiyon kapmasını engellediği gibi, nemlenmesini sağlar. Önemli antioksidan özelliğinden dolayı ayrıca cilt yanıklarını hızlı şekilde tedaviyi destekler.