Nako Süper inci ile ne örülür?

İçindekiler:

  1. Nako Süper inci ile ne örülür?
  2. Nako Süper inci kaç metre?
  3. Nako Vega ile ne örülür?
  4. Şenet iplik nedir?
  5. Nako rekor ip ile ne örülür?
  6. Nako Sport Wool ile ne yapılır?
  7. Nako Lüks Minnoş kaç metre?
  8. Premium akrilik iplik nedir?
  9. Nako Elit Baby kaç numara şişle örülür?
  10. Alize Maxi kaç numara şişle örülür?
  11. Alize Cotton Gold kaç metre?
  12. Nako rekor ip kaç numara şişle örülür?
  13. Cozy wool ne demek?
  14. Alize Süperlana Klasik kaç numara şiş?
  15. Nako Lüks Minnoş kaç numara şişle örülür?
  16. Kartopu baby one kaç metre?
  17. Akrilik ip zararlı mi?
  18. Kartopu Baby Natural ne örülür?
  19. Nako Elit Baby 208 hangi renk?

Nako Süper inci ile ne örülür?

Aksesuar Malzemelerinin yapımında yada Ev tekstili örgüsünde de kullanabileceğiniz Süper İnci İle Kazak, Şal, Atkı,Bere de örebilirsiniz. Nako Süper İnci ile ördüğünüz ürünleri 30° yi geçirmeden makinede yıkayabilirsiniz.

Nako Süper inci kaç metre?

Nako Süper İnci El Örgü İpi Sonbahar-Kış -İlkbahar koleksiyonuna ait bir üründür. Hırka, kazak, şal, ev tekstili, atkı, bere ve daha birçok örgüde kullanıma uygundur. % 75 Premium Akrilik- % Yün'den üretilmiştir. 100 gram ağırlığında, 260 metre uzunluğundadır.

Nako Vega ile ne örülür?

Nako Vega ile Şık Uzun Yelekler örebilir, Atkı & Bere takımları tasarlayabilirsiniz. Öreceğiniz Elbiseler, Tunikler her daim modayı üzerinizde taşımanızı sağlayacaktır.

Şenet iplik nedir?

Bir Nako klasiği olan Şenet'i % Yün u Premium Akrilik İçeriği ile Tüm örgü malzemelerinde, Yelek, Kazak, Hırka, örgülerinde kullanabilirsiniz. Nako Şenet ile ördüğünüz ürünleri 30° yi geçirmeden makinede yıkayabilirsiniz. ... Nako Şenet ile ördüğünüz ürünleri 30° yi geçirmeden yıkayabilirsiniz.

Nako rekor ip ile ne örülür?

Rekor ile Kendinize bir jest yapıp Kapaklı Etek örebilir, Püskül detaylı Kazaklar ile tamamlayabilirsiniz. Hırka, Atkı, Bere, örebileceğiniz gibi Aksesuar Malzemeleri ve Ev Tekstili yapımında da kullanabilirsiniz. Öreceğiniz Puf Kılıfını yine REKOR kullanarak elde ettiğiniz Runner, Kırlent ile kombine edebilirsiniz.

Nako Sport Wool ile ne yapılır?

Panço,hırka, kazak, atkı ve bere örebilirsiniz Sport Wool ile ördüğünüz ürünleri 30° yi geçirmeden makinede yıkayabilirsiniz.Sererek kurutmanız yavsiye edilir.

Nako Lüks Minnoş kaç metre?

% 65 Premium Akrilik, %35 Polyamid 'den üretilmiştir. 100 gram ağırlığında, 336 metre uzunluğundadır. Üretici tarafından 3,5-4 mm şiş veya 2 numara tığ ile kullanılması tavsiye edilmektedir. Nako Lüks Minnoş El Örgü İpi ile ördüğünüz örgülerinizi elde yıkamanız önerilir.

Premium akrilik iplik nedir?

Akrilik ipin hammaddesinde plastik türevi akrilik kullanılır. Bir nevi kumaş, iplik ürünlerine dönüştürülen sentetiktir. Doğal olmayan bu sentetik madde içinde %85 zehirli ve suda çözünen kimyasal madde ve kanserojen madde bulunan aklinolitril bulunur.

Nako Elit Baby kaç numara şişle örülür?

Nako Elit Baby yumak gramajı 100 gramdır ve genellikle 3,5 ile 4,5 numara şişlerle örgüye başlanmaktadır.

Alize Maxi kaç numara şişle örülür?

% 75 akrilik, % 25 yün ' den üretilmiştir. 100 gram ağırlığında, 100 metre uzunluğundadır. Üretici firma tarafından 8-10 numara şiş ve ya 7-8 numara tığ ile örülmesi tavsiye edilmektedir.

Alize Cotton Gold kaç metre?

Ilkbahar-Yaz koleksiyonuna ait bir üründür. Hırka, aksesuar ve daha birçok örgüde kullanıma uygundur. % 45 akrilik, % 55 pamuk ' dan üretilmiştir. 100 gram ağırlığında, 330 metre uzunluğundadır.

Nako rekor ip kaç numara şişle örülür?

malzemeler: 4 yumak nako rekor,4,5 numara şiş. ölçü 38 beden içindir. örülüşü: arka ve önde 1 sıra düz, 1 sıra haraşo ördüm.

Cozy wool ne demek?

Üretilirken birçok farklı işlem kullanılarak yumuşak doku kazandırılan Cozy Wool Sport iplikleri, içerdiği yün karışımı ile ferahlık verir. Seçkin renk tonlarının hakim olduğu bu seri ile örgülerinize şıklık katacaksınız. Kullanım Alanı: Yünlü içeriğinden dolayı kışlık tasarımlar için uygundur.

Alize Süperlana Klasik kaç numara şiş?

% 75 Akrilik, % 25 Yün ' den üretilmiştir. 100 gram ağırlığında, 280 metre uzunluğundadır. Üretici firma tarafından 3-4 numara şiş ve ya 3-4 numara tığ ile örülmesi tavsiye edilmektedir.

Nako Lüks Minnoş kaç numara şişle örülür?

Içerik: %50 premium akrilik %50 polyamid Yumak ağırlığı: 100gr Yumak metresi: 336mt Örgü ilmek bilgisi: 10cm x 10cm ölçü için 27 ilmek - 33 sıra Şiş numarası: 3.5mm - 4mm Tığ numarası: 2mm Mevsim: sonbahar, kış, ilkbahar, yaz Yıkama şekli: soğuk makine yıkama ve makine kurutmaya uygundur.

Kartopu baby one kaç metre?

Kartopu Baby One El Örgü İpi Sonbahar-Kış-İlkbahar koleksiyonuna ait bir üründür. Bebek ürünleri, hırka, kazak,atkı, bere, aksesuar malzemeleri ve daha birçok örgüde kullanıma uygundur. % 100 Anti-Pilling Akrilik'den üretilmiştir. 100 gram ağırlığında, 250 metre uzunluğundadır.

Akrilik ip zararlı mi?

Akrilik kumaşlar sentetik polimerler olan akrilik liflerinden yapılır. Akrilik ipliklerle dokunmuş kumaşlar, çocuklarda teri iyi çekmediği için vücudun ısı dengesini bozar ve gribal enfeksiyonlara sebep olabilir. Daha da ötesi, polimerler plastiğin ana maddesidir ve kanserojendir.

Kartopu Baby Natural ne örülür?

Kartopu Baby Natural Cotton El Örgü İpi Sonbahar-İlkbahar-Yaz koleksiyonuna ait bir üründür. Bebek ürünleri, hırka, kazak,atkı, bere, aksesuar malzemeleri ve daha birçok örgüde kullanıma uygundur. % 51 Akrilik, %49 Pamuk'dan üretilmiştir. 100 gram ağırlığında, 200 metre uzunluğundadır.

Nako Elit Baby 208 hangi renk?

NAKO ELİT BABY 208 Beyaz.