EasyVit nedir?

İçindekiler:

  1. EasyVit nedir?
  2. EasyVit kimin?
  3. Easy Fish Oil Yetişkin nasıl kullanılır?
  4. Easy Fish Oil tablet ne işe yarar?
  5. EasyFishoil hangi formda?
  6. Easy Fish Oil neye yarar?

EasyVit nedir?

Easyfishoil, çocukların gelişimine yardımcı olan yeni nesil bir balık yağıdır. ... * Easy Fish Oil; Omega 3 ve Vitamin D içeren, çocuklar için takviye edici gıdadır. * Kullanım Önerisi: 4-10 yaş arası çocuklar için günde 1-2 jel tabletin çiğnenerek kullanılması önerilir.

EasyVit kimin?

EasyVit, 2013 yılında kurulan Faydalı Teknolojiler Tıbbi Ürünler Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki gıda takviyesi ürünleri markasıdır. ConCordix teknolojisi sayesinde, yumuşak jel formundadır ve tüm ürünleri, doğal ve şekersizdir.

Easy Fish Oil Yetişkin nasıl kullanılır?

Kullanım Talimatı: Yetişkinler için günde 1 çiğnenebilir jel form tüketilmesi önerilir.

Easy Fish Oil tablet ne işe yarar?

Balık yağının faydaları arasında çeşitli kalp rahatsızlıkları, kolesterol, depresyon, anksiyete bozuklukları, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB), zayıflamış bağışıklık sistemi, kanser, diyabet, iltihaplanma, eklem iltihabı, iltihabi bağırsak sendromu, AIDS, Alzheimer, göz bozuklukları, sarı nokta ...

EasyFishoil hangi formda?

Üründe %40 oranında balık yağı konsantresi bulunurken, jel form sığır jelatini desteğiyle verilmiş.

Easy Fish Oil neye yarar?

Balık yağında bulunan omega 3, kan kolesterol seviyelerinin dengelenmesine ve damar yapısının korunmasına yardımcıdır. Bu etkisi ile balık yağı takviyesi, ateroskleroz (damar sertliği), yüksek kolesterol, kalp krizi ve felç gibi hastalıklardan korunmaya katkıda bulunur.