Sağlık Bakanlığı becayiş şartları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Sağlık Bakanlığı becayiş şartları nelerdir?
  2. Becayiş kaç yılda bir yapılır?
  3. 657 ile 4 b becayiş yapabilir mi?
  4. Sözleşmeli personel ile kadrolu memur becayiş yapabilir mi?
  5. Il içi tayin nasıl istenir?
  6. Sürekli işçi başka işte çalışabilir mi?

Sağlık Bakanlığı becayiş şartları nelerdir?

İdare uygun görmesi halinde karşılıklı olarak yer değiştirmeleri becayiş yapmaları mümkün bulunmaktadır....Karşılıklı yer değiştirmenin (becayişin) şartları:
  • Aynı kurumda görev yapması,
  • Başka görev yerlerinde bulunması,
  • Memurlar aynı hizmet sınıfında olmaları,
  • İdarece uygun bulunması gerekmektedir.

Becayiş kaç yılda bir yapılır?

Kurumların özel mevzuatında becayişle ilgili bir kısıtlama söz konusu değilse, yılın her ayında becayiş yapılabilir. Ancak, bir yılda birden fazla becayişe sıcak bakılmadığını da söylemeliyiz. Özel düzenlemeler dışında genel olarak 657 sayılı Kanunda becayiş için bir dönem öngörülmemiştir.

657 ile 4 b becayiş yapabilir mi?

Sözleşmeli sağlık personelleri, yani 4/B ile Sağlık Bakanlığı'na bağlı çalışan personeller, kurum içi yer değişikliği yapabilir. ... Aynı hizmet niteliklerini ve aynı unvanları taşıyan, aynı pozisyonda çalışacak sağlık personelleri, il içi ya da iller arası fark etmeksizin becayiş yapabilirler.

Sözleşmeli personel ile kadrolu memur becayiş yapabilir mi?

Sözleşmeli personele becayiş hakkı verilmiştir. Ancak becayişin gerçekleşebilmesi kurumun uygun bulmasına bağlıdır. http://becayis.memurlar.net servisinden birbirlerini bulan adayla, pozisyonunun vizeli olduğu birimde fiilen en az bir yıl çalışmış olmaları şartıyla, becayiş yapabilecektir.

Il içi tayin nasıl istenir?

Yer değiştirme isteğinde bulunacak öğretmenler; Elektronik Başvuru Formu'na yansıtılacak kimlik, öğrenim, Bakanlık atama alanı, hizmet süresi, hizmet puanı ve benzeri bilgilerini başvuru yapmadan önce MEBBİS e-Personel Modülünden (Özlük) kontrol ederek yanlış ya da eksik bilgilerinin düzeltilmesini belgeye dayalı ...

Sürekli işçi başka işte çalışabilir mi?

4857 sayılı İş Kanunu'na göre, haftalık azami çalışma süresi olan 45 saati geçmemek kaydıyla işçilerin asıl işinin dışında ikinci bir işte çalışmasını yasaklayan bir hüküm bulunmamaktadır. Uygulamada kısmi süreli iş sözleşmesi ile çalışan işçilerin birden fazla işyerinde çalıştıkları yaygın olarak görülmektedir.