Versace Versus nedir?

İçindekiler:

  1. Versace Versus nedir?
  2. Versace saat hangi ülke?
  3. Versace saat ne kadar?
  4. Versace saat altın mı?
  5. Vs nin anlamı ne?
  6. Versus yapmak ne demek?
  7. Versace Saati kim üretiyor?
  8. Vs ingilizce neyin kısaltması?
  9. Versus ne anlama gelir?
  10. Vs Türkçe ne demek?
  11. Versus Versace saat nerede üretiliyor?
  12. Versace saat kimin?

Versace Versus nedir?

Versace kalitesi ve şıklığını saatinize yansıtan Versus, kendine özgü tarzı ile orijinal tasarımları sevenlerin keyifle kullanacağı bir marka. İsviçre saat kalitesini şık ve göz alıcı tarzıyla birleştiren Versus saatleri, hem spor hem de klasik tarzda birbirinden estetik modelleri beğeninize sunuyor.

Versace saat hangi ülke?

Versace bir İtalyan şirketidir.

Versace saat ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 274 Versace Kol Saatleri modeli içerisinde en ucuz Versace Kol Saatleri fiyatı 129.99 TL iken, en yüksek Versace Kol Saatleri fiyatı 36050.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Versace saat altın mı?

Versace Saat ile Cesurluğu Hisset Gösterişi ve elitliği sevenler ünlü markanın özgün tasarımlarına hayran kalabilir. ... Tasarımıyla iddiasını konuşturan, saat tutkunlarının gözdesi haline gelen Versace saat, altın rengi detayları ve kasasındaki özgün desenleriyle öne çıkıyor.

Vs nin anlamı ne?

Türkçede et cetera veya, etc. yerine vs., vb., vd. kullanılır, ki sözcük olarak karşılıkları, vs: "vesaire", vb: "ve benzeri", vd: "ve diğerleri" dir. İngilizcede vs. veya vb. kısaltmaları yerine et cetera sözünün kısaltması olan etc. kullanılır ve her zaman önünde bir virgül, sonunda bir nokta bulunmalıdır.

Versus yapmak ne demek?

Oyun terimleri arasında vs terimi, merak edilen bir kelimedir. Vs atmak terimi, bir kişiyle bir kişinin savaşması veya dövüşmesi olarak adlandırılır. Düello yapılan bu durum oyun içerisinde vs atmak olarak isimlendirilir.

Versace Saati kim üretiyor?

Markanın tüm saatleri İsviçre'deki Timex Grup işbirliği ile üretiliyor. Versace kadın kol saati modelleri duyulara hitap etmeyi başaran tasarımlar olarak karşınıza çıkıyor.

Vs ingilizce neyin kısaltması?

biri ingilizcede "karşı" anlamındaki versus'un kısaltması iken diğeri türkçe vesaire nin kısaltmasıdır. biri karşılıklı olan iki şeyin arasına diğeri benzetilen şeyin ve şeylerin sonuna yazılır.

Versus ne anlama gelir?

biri ingilizcede "karşı" anlamındaki versus'un kısaltması iken diğeri türkçe vesaire nin kısaltmasıdır. biri karşılıklı olan iki şeyin arasına diğeri benzetilen şeyin ve şeylerin sonuna yazılır. karşı karşıya karşı anlamına gelen kısaltma dizisi.

Vs Türkçe ne demek?

Vs, iki kişi veya iki takıma arasında yapılan savaş mücadelesi anlamında kullanılır. Vs Ne Demek? ... Bu kelime oyuncular arasındaki savaşı ifade eder.

Versus Versace saat nerede üretiliyor?

Markanın merkezi İsviçre Lugano'da.

Versace saat kimin?

Gianni Versace SpA veya bilinen kısa adı ile Versace diye geçen İtalyan markası, 1978 yılında lüks bir butik olarak kuruldu. O günden bugüne parfümden saate her alanda ürünler tasarlayan marka, saat üretimine 1994 yılında İsviçre'de başladı.