PTT kargo gönderi gümrükten çıktı ne demek?

İçindekiler:

  1. PTT kargo gönderi gümrükten çıktı ne demek?
  2. Gonderi Gumrukten çıktı gelen ne demek?
  3. PTT işyerine sevk edildi ne zaman gelir?
  4. PTT kargo bugün çalışıyor mu?
  5. Gümrüğe sevk edilen kargo ne zaman gelir?

PTT kargo gönderi gümrükten çıktı ne demek?

Belgeler kabul edilmiş ise, PTT Kargo sorgu sayfasında Gönderi gümrükten Çıktı (Gelen) açıklamasını göreceksiniz demektir. Bu artık ürünün gümrükten çıktığını ve kısa süre içerisinde bulunduğunuz ilde ki posta dağıtım merkezine gideceğini belirtmektedir.

Gonderi Gumrukten çıktı gelen ne demek?

Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) / Send item to customs (Inb)” gördüğünüzde gelen paketinizin İstanbul Başakşehir PİM binasının içindeki gümrük birimine sevk edildiğini anlayabilirsiniz. Ürün gümrüğe geldiğinde mutlaka içini açıp kontrol ediyorlar.

PTT işyerine sevk edildi ne zaman gelir?

PTT İşyerine Sevk Edildi” ifadesi kargonuzun en yakın PTT şubesine ulaştığını ve ertesi gün dağıtıma çıkacağı anlamına gelmektedir. Kargonuz ertesi gün size teslim edilmek üzere bulunduğunuz adrese en yakın PTT Şubesine teslim edilmiştir.

PTT kargo bugün çalışıyor mu?

PTT KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU? PTT Kargo şubeleri hafta içi her gün 08:30 ile 12:30 ve 13.30 ile 17:30 arası hizmet vermektedir. ... PTT Kargo Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Gümrüğe sevk edilen kargo ne zaman gelir?

Gümrüğe veya incelemeye takılırsa, 5 günde Türkiye'ye ulaşan bir ürünün Türkiye içinde size teslim edilmesi 15-20 günü bulabilir.