TEB QR Kod ile ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. TEB QR Kod ile ödeme nasıl yapılır?
  2. QR kodu ile ödeme nedir?
  3. Garanti QR kod ile alışveriş nasıl yapılır?
  4. Akbank QR Kod ile ödeme nasıl yapılır?
  5. Multinet QR Kod ile ödeme nasıl yapılır?
  6. Iş bankası QR Kod ile ödeme nasıl yapılır?

TEB QR Kod ile ödeme nasıl yapılır?

ATM'deki «GİRİŞ» tuşuna basılarak, CEPTETEB ile Para Çekme menüsü seçilir. Uygulamada açılan ekrana ATM'deki QR kod okutulur. Uygulama ekranında tutar ve hesap bilgileri onaylanır. ATM ekranındaki «DEVAM» tuşuna basılarak para çekilir.

QR kodu ile ödeme nedir?

QR Kod ile ödeme nedir? QR Kod ile ödeme, işlem yapılacak müşterilerinizin kredi kartı veya banka kartları yanında olmasa bile Bakiyem uygulaması ile ödeme almanızı sağlayan alternatif ve güvenli ödeme yöntemidir.

Garanti QR kod ile alışveriş nasıl yapılır?

Garanti BBVA bankacılık uygulaması yüklü olan POS ve ÖKC cihazlarında tutarı girdikten sonra “Giriş” tuşuna basılarak menü üzerinden “QR kod ile satış” seçilir. Oluşan QR, kart hamili tarafından Bonusflaş açılarak kamera yardımıyla okutulur.Bu işlem sayesinde temas etmeden başarılı ödeme deneyimi sağlanır.

Akbank QR Kod ile ödeme nasıl yapılır?

QR Ödeme Yapmak İçin:
  1. Görevliye QR ödeme yapmak istediğinizi söyleyin.
  2. Axess Mobil'i açın ve sol üst köşede bulunan QR simgesine dokunun.
  3. POS ekranında bulunan QR'ı, telefonunuzda açılan Axess Mobil kamerasıyla okutun.
  4. Axess Mobil'den onaylayarak ödemeyi tamamlayın.

Multinet QR Kod ile ödeme nasıl yapılır?

MultiPay uygulamasına Multinet kart numaranızı tanımladıktan sonra​ kartınız yanınızda olmasa bile ödemelerinizi MultiPay üzerinden karekod ile gerçekleştirebilirsiniz. Karekod ile ödeme yapabilmek için Multinet kart numaranızı uygulamaya tanımlamanız ve TC Kimlik numaranızı girerek​ PIN belirlemeniz gerekmektedir.

Iş bankası QR Kod ile ödeme nasıl yapılır?

Online alışverişlerde anlaşmalı sitelerde bulunan “İşCep Parakod” ödeme seçeneğinden yine sayfada yer alan QR kodu okutarak ödeme gerçekleştirebiliyorsunuz. Parakod'u kullanabilmek için İşCep uygulaması üzerinden kredi kartı veya müşteri numarası ile yeni özelliğini kullanıma açmak gerekiyor.