Samsung Cloud Galeri eşitleme nedir?

İçindekiler:

  1. Samsung Cloud Galeri eşitleme nedir?
  2. Samsung Cloud nasıl iptal edilir?
  3. Samsung Cloud ne oldu?
  4. Samsung Cloud kaldırılıyor mu?
  5. Samsung Otomatik Eşitleme nedir?
  6. Samsung için OneDrive ücretsiz mi?

Samsung Cloud Galeri eşitleme nedir?

Peki Samsung Cloud nedir? Mobil cihazınızdan ya da bilgisayarınızdan dosyaları uzaktan ve çok büyük bir depolama alanına sahip bir şekilde saklamanızı sağlayan bulut tabanlı bir çözümdür. Dünya çapında 40'tan fazla ülkede bulunan Samsung SDS tarafından yönetilen sunucularda verileriniz güvende tutulur.

Samsung Cloud nasıl iptal edilir?

Öncelikler Ayarlar bölümünden Cloud ve hesaplar bölümüne gitmelisiniz. Samsung Account bölümünden: simgesine tıklayıp buradan hesabı kaldır bölümüne basın. Kaldır butonuna tıklayarak sizden istenen bilgileri girip kaldırma işlemini onaylayarak Samsung account hesabınızı silebilirsiniz.

Samsung Cloud ne oldu?

Samsung, mobil cihazlarında ön yüklü olarak sunduğu bulut depolama hizmeti Samsung Cloud'ı sonlandırıyor. Kapatma süreci devam ederken şirket, OneDrive'a geçiş için bir alternatif olarak sunulan bu hizmete yönelik destek tamamen sona erdirecek.

Samsung Cloud kaldırılıyor mu?

1 Haziran 2021 tarihinden itibaren Galeri Eşitleme ve Drive gibi Samsung Cloud özellikleri durdurulacak, ayrıca premium depolama üyelikleri de otomatik olarak iptal edilecek.

Samsung Otomatik Eşitleme nedir?

Eşitleme , cihazlarınızdaki tarayıcılar arasındaki veri alışverişidir. Eşitleme, tüm cihazlarınızdan verilere erişim ve cihaz kaybolduysa veya bozulduysa verilerin geri yüklenmesini sağlar. ...

Samsung için OneDrive ücretsiz mi?

Ücretsiz olarak 5 GB ve 15 GB paket şeklinde sunulmaktadır. Kişisel depolama adına tüm dosyaların çevrim içi olarak depolanan ve güvenli depolama yapan bu platformu dileyen herkes kullanabilmektedir.