Izmir Karşıyaka Tepecik Semt Polikliniği hangi bölümler var?

İçindekiler:

  1. Izmir Karşıyaka Tepecik Semt Polikliniği hangi bölümler var?
  2. Çiğli Organize ye nasıl gidilir?
  3. Çiğli Devlet Hastanesi'ne Izbanla nasıl gidilir?
  4. İZBAN ile Karşıyaka'ya nasıl gidilir?

Izmir Karşıyaka Tepecik Semt Polikliniği hangi bölümler var?

Semt Polikliniğ'nde Dahiliye, Aile Hekimliği, Genel Cerrahi, Kadın Doğum, Çocuk, Beyin Cerrahisi, Enfeksiyon Hastalıkları ( İntaniye), Üroloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Dermatoloji, Nöroloji ( Haftada 3 gün), Psikiyatri (Haftada 3 gün) branşlarnda poliklinik hizmeti ile görüntüleme ve laboratuvar (ultrason, ...

Çiğli Organize ye nasıl gidilir?

* İZBAN (Aktarmalı) için; Çiğli İZBAN durağında indikten sonra Karşıyaka - Organize Sanayi dolmuşu ile Bölgemize ulaşabilirsiniz. * Vapur (Aktarmalı) için; Bostanlı Vapur İskelesi'nde indikten sonra 227 Bostanlı İskele - Organize Sanayi otobüsü ile Bölgemize ulaşabilirsiniz.

Çiğli Devlet Hastanesi'ne Izbanla nasıl gidilir?

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi İzmir'in Çiğli İlçesinde bulunmaktadır. Konak'tan İzmir Metro'ya binerek Halkapınar'da inerek İZBAN'a aktarma yapınız. İZBAN ile Ata Sanayi durağında indiğinizde Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

İZBAN ile Karşıyaka'ya nasıl gidilir?

İzmir'den Karşıyaka'ya Ulaşım İzban ile gitmek isterseniz; Aliağa – Menemen İzban hattını kullanarak Karşıyaka durağında inmeniz gerekmektedir. İzban ile ulaşım ücreti ortalama 4-5 TL'dir. Metro ile gitmek için; Evka-3 – Bornova metro hattını kullanarak İzban Aliağa- Menemen hattına aktarma yapmanız gerekmektedir.