Çakma AirPods şarj olduğunu nasıl anlarız?

İçindekiler:

  1. Çakma AirPods şarj olduğunu nasıl anlarız?
  2. Sunix AirPods nasıl kullanılır?
  3. Inpods 12 kullanımı şarj olduğunu nasıl anlarız?
  4. Sunix AirPods BLT-09 nasıl kullanılır?
  5. AirPods ses nasıl kısılır?

Çakma AirPods şarj olduğunu nasıl anlarız?

AirPods'unuz şarj kutusunun içindeyse ve kapak açıksa ışık, AirPods'unuzun şarj durumunu gösterir. AirPods'unuz şarj kutunuzda değilken ışık, şarj kutunuzun durumunu gösterir. Yeşil renk, pilin tamamen dolu olduğunu; sarı renk ise ünitede AirPods'unuzu bir kez tam şarj edebilecek düzeyden az şarj olduğunu belirtir.

Sunix AirPods nasıl kullanılır?

AirPods ve AirPods Pro'nuzu iPhone'unuza bağlama
  1. Ana ekrana gidin.
  2. AirPods'unuz şarj kutusundayken kutuyu açıp iPhone'unuzun yanında tutun. iPhone'unuzda bir ayarlama animasyonu görünür.
  3. Bağlan'a dokunun.
  4. AirPods Pro kullanıyorsanız sonraki üç ekranda yer alan bilgileri okuyun.
Daha fazla öğe...

Inpods 12 kullanımı şarj olduğunu nasıl anlarız?

Bu durumda şarj kutusunun şarjının da dolu olması gerekir. Bu kutu orijinal şarj matı kullanılarak bir güç kaynağına bağlandığında şarj edilebilir. Kutu üzerinde bulunan minik ışık kutunun şarj düzeyi hakkında bilgi verir. Yeşil ışık şarjın dolu olduğunu sarı ışık ise hala şarj edildiğini gösterir.

Sunix AirPods BLT-09 nasıl kullanılır?

  1. Sunix Blt-09 I12 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık ANDROİD & İOS TÜM TELEFONLARA UYUMLUDUR..ÜRÜNÜ KULLANMADAN ÖNCE ŞARJA TAKINIZ LÜTFEN..İKİ KULAKLIĞI KUTUYA KOYUNUZ, KUTUNUN KAPAĞINI AÇINIZ VE KUTUNUN ÜZERİNDEKİ TUŞA 2 KEZ BASINIZ. KULAKLIKLAR EŞLEŞTİKDEN 10 SANİYE SONRA BAĞLANINIZ. ...
  2. Değerlendirmeler (4)

AirPods ses nasıl kısılır?

AirPods Pro'nuzun ayarlar ekranına gidin. AirPods'u Basılı Tutun altında Sol veya Sağ seçeneğine dokunun, ardından Gürültü Denetimi'nin seçili olduğundan emin olun. Basılı tutma eylemiyle kullanmak istediğiniz iki veya üç gürültü denetimi modunu seçin.