Pomem sınav merkezleri hangi illerde?

İçindekiler:

  1. Pomem sınav merkezleri hangi illerde?
  2. Pomem başvurumu nasıl görebilirim?
  3. Pomem fotoğraf güncelleme nasıl yapılır?
  4. Pomem sınav başvuru belgesi nereden alınır?
  5. POMEM parkur sınavı ne zaman?

Pomem sınav merkezleri hangi illerde?

İstanbul (Arnavutköy), Mersin, Karabük, Bilecik, Karabük, Çankırı, Amasya (Merzifon), Bursa, Diyarbakır, Erzincan, Kırşehir, Trabzon ve Konya (Ereğli) olmak üzere toplam 36 okulda eğitim vermektedir.

Pomem başvurumu nasıl görebilirim?

Adaylar hangi tarihte ve nerede başvuru ve sınava katılacaklarını www.pa.edu.tr internet adresinden öğreneceklerdir. Ayrıca adaylara posta yoluyla veya değişik iletişim araçları ile tebligat yapılmayacaktır.

Pomem fotoğraf güncelleme nasıl yapılır?

AİS'de Fotoğraf Bilgilerini güncellemek için Fotoğrafı ÖSYM'den Güncelle butonuna tıklayarak güncelleyiniz. Fotoğrafınızın gelmemesi başvuru yapmanıza engel değildir. Fotoğrafınız gelmese dahi başvuru yapabilirsiniz.

Pomem sınav başvuru belgesi nereden alınır?

POMEM sözlü mülakat yerleri ve tarihi belli oldu! 27. Dönem POMEM sınav giriş belgesi nasıl alınır? Polis Akademisi Başkanlığı 27. Dönem POMEM mülakat yerlerini gösteren giriş belgesini yayımladı. POMEM mülakat sınav yeri sorgulama yapmak isteyen adaylar pa.edu.tr sayfasından sınav giriş belgelerine ulaşabilecekler.

POMEM parkur sınavı ne zaman?

27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.