Farmasi Aloe jel ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Farmasi Aloe jel ne işe yarar?
  2. Dr Tuna Aloe gel ne işe yarar?
  3. Farmasi Aloe Vera Jel Nasıl Kullanılır?
  4. Farmasi Aloe Vera Jel ne zaman kullanılır?
  5. Dr Cevdet Tuna aloe gel nasıl kullanılır?
  6. Dr C Tuna aloe Cream nasıl kullanılır?
  7. Dr Tuna aloe vera krem nasıl kullanılır?
  8. Dr Cevdet Tuna aloe jel nasıl kullanılır?
  9. Dr Cevdet Tuna Aloe gel nasıl kullanılır?
  10. Dr Tuna beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?
  11. Farmasi aloe vera yüz kremi nasıl kullanılır?
  12. Aloe Vera lotion nasıl kullanılır?
  13. Aloe vera jeli nemlendirir mi?

Farmasi Aloe jel ne işe yarar?

Özellikle cilt yüzeyinde bulunan izlerin, lekelerin ve kırışıkların ortadan kaybolmasında oldukça etkilidir. Aloe jel, anti bakteriyel ve anti septik özelliğini de içinde barındırmaktadır. Cilt üzerinde uygulaması çok kolay olan bu kozmetik ürünü bakteri üremesini engellemekte ve hijyen sağlamaktadır.

Dr Tuna Aloe gel ne işe yarar?

Cildi Sürekli Nemli Tutan Bir Yüz Bakım Kremidir. Uluslararası Aloe Bilim Konseyi Tarafından Sertifikalı Ve Ecocert Onaylı S Oranında Aloe Vera Suyu İçerir. Hafif Formülü Sayesinde Yapışkan His Bırakmaz. Zeytinyağı İle Zenginleştirilmiş Formülü Cilt Bariyerini Dış Etkenlere Karşı Korumaya Yardımcıdır.

Farmasi Aloe Vera Jel Nasıl Kullanılır?

Nasıl kullanılır: Uygun miktarda ürünü özellikle hassas ve kuru bölgelere özen göstererek uygulayın. Ihtiyaç duydukça uygulamayı yineleyin. Açık yaralara uygulamayın.

Farmasi Aloe Vera Jel ne zaman kullanılır?

Aloe vera jeli, doğru kullanıldığı zaman hem yüz temizleyicilerin hem de nemlendiricilerin yerini alabilir. Sabahları ve akşamları cildinize ince bir tabaka halinde uygulayın. Soğuk suyla durulayın ve yüzünüzü kurulayın.

Dr Cevdet Tuna aloe gel nasıl kullanılır?

Gün boyunca cildi yumuşatır ve rahatlatır. Nasıl kullanılır: Temiz yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayın. 15 dakika bekleyin ve ılık su ile nazikçe durulayın. Haftada 1-2 kez kullanın.

Dr C Tuna aloe Cream nasıl kullanılır?

Hafif formülü sayesinde yapışkan his bırakmaz. Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş formülü cildi dış etkenlere karşı korumaya yardımcıdır. Kullanımı:Yeterli miktarda kremi temiz yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın.

Dr Tuna aloe vera krem nasıl kullanılır?

Uluslararası Aloe Bilim Konseyi tarafından sertifikalı ve Ecocert onaylı %62 oranında Aloe Vera Suyu içerir. Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş formülü cildi yoğun birşekilde nemlendirir. Gün boyunca cildi yumuşatır ve rahatlatır. Nasıl kullanılır: Temiz yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayın.

Dr Cevdet Tuna aloe jel nasıl kullanılır?

Kullanımı: Uygun miktarda ürünü özellikle hassas ve kuru bölgelere özen göstererek uygulayın. İhtiyaç duydukça uygulamayı yineleyin. Açık yaralara uygulamayın.

Dr Cevdet Tuna Aloe gel nasıl kullanılır?

Gün boyunca cildi yumuşatır ve rahatlatır. Nasıl kullanılır: Temiz yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayın. 15 dakika bekleyin ve ılık su ile nazikçe durulayın. Haftada 1-2 kez kullanın.

Dr Tuna beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?

Kullanımı: Nemli cilde hafifçe sabunu sürünüz ve nazikçe masaj yapınız. 2-3 dakika bekledikten sonra soğuk su ile durulayınız. Gözle temastan kaçınınız. Önemli: Daha etkili sonuçlar alabilmek için sabundan sonra Cilt Beyazlatıcı Krem'i kullanınız.

Farmasi aloe vera yüz kremi nasıl kullanılır?

Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş formülü cildi etkili bir biçimde nemlendirir. Kullanım Şekli: Temiz yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla kibarca durulayın.

Aloe Vera lotion nasıl kullanılır?

Dr Cevdet Tuna Aloe losyon çok da hafif formülü ciltte ağırlık oluşturmayan, kolay emilen yapısı ile tüm cilt tipleri kullanabilir. Farmasi Aloe Losyon Nasıl Kullanılır Yeterli miktarda losyonu temiz cildinize uygulayın. Dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın. Bu ürün ile ilgili 23 değerlendirme var.

Aloe vera jeli nemlendirir mi?

İçerdiği aloe ve “nem jel matrisi” teknolojisi sayesinde cildi anında nemlendiriyor, hassas ciltlerin yatışmasına destek sağlıyor.